Відмовлено Валерія Гросман // Для керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
420
Реакції
433
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Сергій Калісто
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман
3. Суть скарги: Не згоден з покаранням ( 6.3.3. "Навмисний таран" 6.29. "Провокація гравців" ). Саме чому: Навмисний таран?? На відео чітко видно що людина на авто різко робить маневр в мою сторону а саме в мою полосу! На відео чітко видно що я натискаю на гальма (Даже чути на відео що я натискаю на гальма/Також видно по стопам що вони світяться і також дублюючий на багажнику/Також прошу звернути увагу на спідометр який динамічно знижує швидкість ) максимально щоб запобігти удару "Доказ"( Тен код 0:01 )( То що кричать в ДС тарань то слова другої людини ні як не мої! Якщо ви від них відштовхувалися... ) На відео видно що людина навмисно підрізає мою автівку після чого різко зупиняє її! Я максимально натискаю на тормоз! Уникнути там ДТП не можливо було моя автівка не змозі зупинитись за 0,1 секунду, а чому були закриті очі на те що люди відкрили вогонь без причини задається питання? "Предвзяте ставлення"?? Прошу перерозглянути скаргу в 3 раз!
Прошу Валерію обгрунтувати це покарання "6.29. "Провокація гравців", до чого воно тут вообще приписане???
Також рахую що адміністратор видає жорстке покарання а саме 1 годину саме мені, в той же час людям за PG Видає по 30 хвилин! А на FD без причини, зовсім закриває очі!
Прошу керівника розглянути цю скаргу та винести нейтральне рішення, також прошу винести дисциплінарне покарання шановній Валерії за некорентний розгляд скарги в сторону неоф.організацій. Завчасно дякую! by Kalisto

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): "Доказ" "Доказ"
5. Дата порушення: 23.01.2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Уважно перерозглянувши скаргу виношу вердикт: на початку відео дійсно видно, як ви намагаєтесь уникнути тарану збавляючи швидкість. Проте, на тому ж відео, в подальшому є чіткий зафіксований факт тарану перед початком затримання.Тож, всі рішення адміністратора вважаю вірними, окрім порушення по пункту "Провокація гравців". Воно не буде враховуватись в подальшому при розгляді історії покарань.

Адміністратор тим часом знятий з посади.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі