Відмовлено Валерія Гросман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лис 2024
Дописи
22
Реакції
11
Бали
6
1 Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман
2 Особистий нікнейм: Юджин Шторм
3 Суть скарги: З моєї сторони було порушення, у відповідь на провокацію. В своє виправдання хочу сказати, що я стояв і обмінювався товаром з людиною ворогуючого клану, і не було ніяких у нас проблем, поки не приїхав якийсь неадекватний тіп, і не почав обзиватись дбшити, вбив людину, і у відповідь був відправлений у лікарню. Якщо є можливість, то помʼякшить варн на кпз, все таки я ж не просто їздив і всіх під ряд вбивав, а перший взагалі нікого не чіпав 😌
4 Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5 Дата походження: 12.05.2025

Останнє редагування:

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
998
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністрації, виношу вердикт:
Ви перші відкрили вогонь у зеленій зоні по гравцю, згідно правила Ukraine GTA
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання;
покарання видано вірно, бо навіть якщо була провокація - стрільба заборонена.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі