Відмовлено Валерія Зеленюк неправильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
31
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Зеленюк
  2. Особистий нікнейм: Андрій Патрубок
  3. Суть скарги: до цього людина мене обзива але того недодала дивіться людина Микита Майлз ненадала повних доказів це раз а два то якшо це оск мами то скажіть мені будьласка в якому словнуку української мови є таке слово як Шлюзхи ну якшо ви побачили в тому слові оск то прошу показати мені значення цього слова!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/posts/1316409/
  5. Дата походження: 22.09.2025

Останнє редагування:

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
624
Реакції
845
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Зеленюк
  2. Особистий нікнейм: Андрій Патрубок
  3. Суть скарги: до цього людина мене обзива але того недодала дивіться людина Микита Майлз ненадала повних доказів це раз а два то якшо це оск мами то скажіть мені будьласка в якому словнуку української мови є таке слово як Шлюзхи ну якшо ви побачили в тому слові оск то прошу показати мені значення цього слова!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/posts/1316409/
  5. Дата походження: 22.09.2025
навіть якщо ти не правильно написав, чи щось інше. Це не закриває той факт, що коли ми сиділи в войсі, сам Микита та багато інших, при яких ти почав згадувати його рідних та оскати всіх підряд через те, що тобі не сподобалось що всі почали говорити за те, що оскарження схваленим не буде, через скоєні тобою порушення. У войси ти заходиш з ціллю оскнути, або розказати щось по типу сексуального характеру, що ти там шось робиш. Тому попросив би ГА не скорочувати та не оскаржувати термін покарання, так як це не перший раз та зроблено в тверезому стані, щодо дій Валерії, всьо видано чьотко)
P.s - неодноразово я тобі казав, не чуди бо откатуть і будеш нити потім на форумі, що ти мені відповів? відповідь була: йди на… гаваї.

Реєстрування
12 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
31
Бали
21
навіть якщо ти не правильно написав, чи щось інше. Це не закриває той факт, що коли ми сиділи в войсі, сам Микита та багато інших, при яких ти почав згадувати його рідних та оскати всіх підряд через те, що тобі не сподобалось що всі почали говорити за те, що оскарження схваленим не буде, через скоєні тобою порушення. У войси ти заходиш з ціллю оскнути, або розказати щось по типу сексуального характеру, що ти там шось робиш. Тому попросив би ГА не скорочувати та не оскаржувати термін покарання, так як це не перший раз та зроблено в тверезому стані, щодо дій Валерії, всьо видано чьотко)
P.s - неодноразово я тобі казав, не чуди бо откатуть і будеш нити потім на форумі, що ти мені відповів? відповідь була: йди на… гаваї.
Поперше діскорд то не гра і є свої покарання в діскорді а два то покажи мені де я то робив я розумію що ви з майлзом в зговорі бо ви друзі і тд.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
624
Реакції
845
Бали
153

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно та оскарженню не підлягає.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі