Зачинено Валерія Калашнікова| Не згодна з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Валерія Калашнікова
Особистий нікнейм:Психо Астрид
Суть скарги: Данний адміністратор написав у ВІП чат « Будь ласка не провокуйте один одного» , після того , як гравець Даша Блейд запитала в гравця Арамуня Бархатний « Арамуня, почему не едешь на вч?» , ми викликали її в репорт і запитала де вона побачила провокацію коли це просто було запитання , а не якесь завуальоване висловлювання. Данний адміністратор каже , ну я ж бачила . Потім Арамуня Бархатний пише висловлювання , де каже , що «Астриди 200» , тобто це провокація пряма , не завуальована. Проходе декілька хвилин , ну я ж бачу , як адміністратор швидко відреагував тоді на ту «типо провокацію» і як він реагує тут . Я пишу в ВІП чат « Наразі адміністрація закриває очі на провокацію , а саме на висловлюванню «астриди 200» , добре працюємо. Після чого мій друг кличе її в репорт і тільки після того як він викликав , адміністратор Валерія Калашнікова видала покарання гравцю « Образа гравців» . Але чомусь вона десь знайшла в моєму висловлювання обговорення дій адміністрації , але це просте речення . Багато було ситуацій , коли люди щось погане писали в ВІП чат , адміністрація цього не помічала , та інші гравці писали таке ж плюс мінус речення і нікого покарання типу « обговорення дій адміністрації» їм не видавалось. Мабуть у Валерії Калашніковоі якесь предвзяте відношення до мене? Бо коли тоді в репорт я її запитала , щодо її слов про провокації , вона почала казати , ну я бачила , а я ій відповіла , можно що завгодно собі нафантазувати і потім видавати покарання , але то було лише запитання, на що вона мені почала голосно говорити , що не треба зі мною так спілкуватися , я адміністратор . Ну добре , що ви адміністратор , але всі ж ми люди так то і неважливо хто ти є , адміністратор чи гравець.
Докащи(скріншот/відео):тик
Дата:25.06.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Шановний гравець,Психо Астрід,давайте почнемо з того що-обговорення дій адміністрації видала вам не я)
Попросила у ВІП чаті не провокувати один одного,бо там було видно після того як ви вбили гравця на ВЧ)Це відносилось і до вас і до іншого гравця.

У мене нормальне відношення до вас,чому ви так ставите в штики?
Вам здалось що я голосно говорила,тому що ви іноді не хочете слухати.

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Вказаний вами адміністратор не видавав вам покараннь. Та пояснив ситуацію вище.
Ви можете подати скаргу повторно, саме на адміністратора котрий вас покарав.
Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі