Розглянуто Валерія Савченко // Виключно для керівника Олега Галицького!!! ГА/ЗГА НЕ відповідати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Кирил Фенікс
  3. Суть скарги: Мене зняли з посту Заступника лідера УЗ по причині "Обман адміністрації" якого навіть не було. Повну ситуацію описував в цій скарзі - *клікабельно*, Валерія надала наступну відповідь
    1752999863426.png
    Після чого мною була подана ще одна скарга для повного вирішення ситуації - *клікабельно*, в четвер вона була поставлена на розгляд і вже 3 дні як немає відповіді -
    1752999970261.png
    . Після чого я вирішив написати Валерії в приватні повідомлення в телеграмі 17 липня (Скріншот не буду прикріпляти, щоб не порушувати конфіденційність, але якщо треба буде показати - покажу). Відповіді до сих пір немає, в діскорді неодноразово просив переглянути ПП в телеграмі, тобто ігнорить, адже потім вона опублікувала результати конкурсу "Король стилю" та попросила переможців написати їй в ПП в телеграмі, звідси робимо висновок що це вибірковий ігнор. Шановний пане Олег, прошу Вас розібратись в цій ситуації, адже не дуже приємно коли тебе знімають з посади З-Л по причині "Обман адміністрації" якого не було, і ГА сама про це написала у відповіді на скаргу а потім ще по цій же причині дають бан. Я вже не прошу повертати мене на посаду, але хотілось би якусь компенсацію і зняття бану. Також прошу ознайомити ГС Держ з причинами зняття з лідерки/замки. Наголошую, ситуація така не лише в мене, але і в мого брата - Едуарда Фенікса (були зняті в один день по одній причині). Заздалегідь дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все описано вище з доказами
  5. Дата походження: 20.07.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою та доказами, виношу вердикт:

Покарання видано коректно оскільки з вашої сторони відбувався злив гравця який перебував на посаді заступника та надалі "з нового облікового запису" пропонування підставних запитань та дій для того, щоб позбутись заступника в УЗ.
Відбувайте вказаний термін та надалі не здійснюйте злив гравців.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі