Кирил Фенікс
SAC with the FBI New-York Field Office
- Реєстрування
- 26 Вер 2022
- Дописи
- 242
- Реакції
- 394
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
- Особистий нікнейм: Кирил Фенікс
- Суть скарги: Мене зняли з посту Заступника лідера УЗ по причині "Обман адміністрації" якого навіть не було. Повну ситуацію описував в цій скарзі - *клікабельно*, Валерія надала наступну відповідь
Після чого мною була подана ще одна скарга для повного вирішення ситуації - *клікабельно*, в четвер вона була поставлена на розгляд і вже 3 дні як немає відповіді -. Після чого я вирішив написати Валерії в приватні повідомлення в телеграмі 17 липня (Скріншот не буду прикріпляти, щоб не порушувати конфіденційність, але якщо треба буде показати - покажу). Відповіді до сих пір немає, в діскорді неодноразово просив переглянути ПП в телеграмі, тобто ігнорить, адже потім вона опублікувала результати конкурсу "Король стилю" та попросила переможців написати їй в ПП в телеграмі, звідси робимо висновок що це вибірковий ігнор. Шановний пане Олег, прошу Вас розібратись в цій ситуації, адже не дуже приємно коли тебе знімають з посади З-Л по причині "Обман адміністрації" якого не було, і ГА сама про це написала у відповіді на скаргу а потім ще по цій же причині дають бан. Я вже не прошу повертати мене на посаду, але хотілось би якусь компенсацію і зняття бану. Також прошу ознайомити ГС Держ з причинами зняття з лідерки/замки. Наголошую, ситуація така не лише в мене, але і в мого брата - Едуарда Фенікса (були зняті в один день по одній причині). Заздалегідь дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все описано вище з доказами
- Дата походження: 20.07.2025