Розглянуто Валерія Савченко Для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Валерія Савченко
2.Григорій Ярошенко
3.Суть скарги Неможу ніяк зв'язатися із викликати на розмову данного , адміністратора.Її обіцянки ,це як обіцянки політиків.Доказів немає,тому що Валерія раз у тиждень очищає повідомлення в ТГ (автоматично)В спілкуванні з гравцями не зацікавлена від слова зовсім.А для чого питання?
Я люблю людей які тримають слово 24 серпня цього року ,Валерія Савченко в переписці зі мною пообіцяла мені що буде у спілкуванні 25 серпня і я можу їй написати у будь-який момент.Написавщи в цей день нажаль Валерія Була зайнята у мене питання виникає для чого даний адмін якщо його гравці мають шукати по декілька місяців?Питання що робить даний адміністратор на такій посаді?Прошу промоніторити мої скарги з приводу бажання поспілкуватися з даним адміністратором які розглянули просто так аби було,але ніхто нізким не спілкувався.Круто правда?)отак і живем
4.докази Слово Валерії яким вона ж і знехтувала.Для мене це сором ,і взагалі неприйнятно як людина яка пообіцяла надалі (морозяться)
Скріншоти переписки шановний Олег Галицький я Вам скидав особисто
5.02.09.2025

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
303
Реакції
913
Бали
153
1.Валерія Савченко
2.Григорій Ярошенко
3.Суть скарги Неможу ніяк зв'язатися із викликати на розмову данного , адміністратора.Її обіцянки ,це як обіцянки політиків.Доказів немає,тому що Валерія раз у тиждень очищає повідомлення в ТГ (автоматично)В спілкуванні з гравцями не зацікавлена від слова зовсім.А для чого питання?
Я люблю людей які тримають слово 24 серпня цього року ,Валерія Савченко в переписці зі мною пообіцяла мені що буде у спілкуванні 25 серпня і я можу їй написати у будь-який момент.Написавщи в цей день нажаль Валерія Була зайнята у мене питання виникає для чого даний адмін якщо його гравці мають шукати по декілька місяців?Питання що робить даний адміністратор на такій посаді?
4.докази Слово Валерії яким вона ж і знехтувала.Для мене це сором ,і взагалі неприйнятно як людина яка пообіцяла надалі (морозяться)
Скріншоти переписки шановний Олег Галицький я Вам скидав особисто
5.02.09.2025
Господи, у людей кроме игры есть и другие дела, она не ты который только пиво пьет и в укр гта играет, это тебе не ип и не обычный игрок, а целый га, на ней держаться сервер, она же не робот чтобы всем одновременно отвечать и со всеми в войсе сидеть

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.
Якщо у вас є велика запотреба, ви можете зайти в канал * Питання до адміністрації* та зачекати коли ми прийдемо до вас.
В телеграм, ваші повідомлення, я бачила, і дійсно відповіла що буде час завтра, але на жаль із за обставин, не скалось нам поспілкуватись.
Також переглянувши ваше повідомлення, та вашу особисту мережу, не буду вказувати яку саме я зробила висновок, через який наше спілкування затягується.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі