Розглянуто Валерія Тимошик // Бан за оск. адм. Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
851
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик (cp)
  2. Особистий нікнейм: Тимур Марков
  3. Суть скарги: Добрий вечір , хотів би дізнатися за що мене заблокували на місяць? Я не був у той групі в якій були ті що заблоковані . Мене за що? Ви вирішили духов фамку перебанити?

Чому гравець Назар Пархуць не отримав покарання за злив конф. інфи , що є ПОРУШЕННЯМ ККУ 163!!! Якщо не буде відповіді на це ми будемо писати заяву до поліції за порушення , так як Назар вже має 16 років (з 16 років вже відповідальність є) .
    Ми хотіли вирішити це мирно а він ігнорить якщо не буде ніяких дій з цього приводу ми будемо писати заяву!! І це не пусті слова .
    Якщо ви бажаєте запросіть усіх на розмову з га зга кер.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 29,09

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Причиною вашого блокування на місяць є розповсюдження образливих та підроблених за допомогою АІ фотографій у приватних чатах.
Ви надавали хибну інформацію, про ЗГА, що ніби-то нею ведеться соціальна мережа, де ці фото нібито публікувались. Ці дії порушують п.правил 7.1 UKRAINE GTA, тому було прийнято рішення про ваше блокування.

Щодо Назара Пархуця, він не зливав конфіденційну інформацію.
Його роль полягала у допомозі зупинити подальше поширення цих фото та покаранні винних. Ваші звинувачення у порушенні ст. 163 ККУ є необґрунтованими, оскільки підробка та розповсюдження образливих матеріалів є правопорушенням з вашого боку.

Всі дії адміністрації здійснені відповідно до правил UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі