Розглянуто Валерія Тимошик, Денис Тимошик // Зухвале ставлення до гравців // Злив лідера СБУ // Для Коваленка або Густіліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
205
Бали
88
1)Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик, Валерія Тимошик
2)Особистий нікнейм: Маркіян Шумин 34630
3)Суть скарги:

Шановний пане Керівник або Власник!

Звертаюсь до вас у звʼязку з ситуацією, яка склалась у мене на Східній Україні, а саме моє зняття з поста лідера Служби безпеки України у м. Дніпрі по причині злив конфіденційної інформації(тиць), а також через бан на 31 день по цій самій причині від ЗГА 03 сервера(тиць). На мою думку, після розгляду скарги на керівництво 03 сервера(тиць), ЗГС Державних організацій почав шукати причину для мого зняття з поста. Почав переглядати всі мої звіти, щоб знайти причину для мого зняти і тут я так розумію натрапив на звіт за 29.07.2024(тиць), де побачив кілька пунктів про Обзвон на Керівний склад СБУ м. Дніпра, після чого я отримав від нього повідомлення в особисті повідомлення ТГ(тиць): «Чому у вашому звіті виставлений фрапс обзвону», на що я надав відповідь: «Завжди можна було прикріплювати обзвон до звіту, тимпаче за це ще йдуть додаткові бали», потім він запитав: «Ви бачили в когось з лідерів фрапс обзвону?», на що я навів як в приклад кілька лідерів, які висвітлювали в своєму звіті повне відео обзвону, не отримуючи за це покарання, ще й таке велике, як отримав я. Після моєї переписки із ЗГС Держ проходить кілька хвилин і я бачу, що у мене зникає роль лідера на форумі. Я тегаю ГС та ЗГС Держ(тиць), після чого бачу повідомлення від лідера МР м.Дніпра, про те, що Маркіян Шумин отримав блокування ігрового акаунту на 31 день (причина: Злив конфіденційної інформації з обзвону), якої там і немає, оскільки всі особисті дані, які ми питаємо під час проведення обзвону, кандидат пише в заявці, яка вже є публічною. Якщо брати самі питання, які лідер чи заступники задають на обзвоні, то вони постійно міняються з метою запобігання їх поширенню! Також я хочу згадати, що я займав посаду лідера або заступника тривалий час до 2.0 і після 2.0, проте ні разу з сторони старшої адміністрації з приводу обзвонів запитань не було, навіть в червні, коли, будучи на посаді лідера НПУ Києва я подав звіт(тиць), в якому був Обзвон Полковника Василя Трумпітра, то з сторони старшої адміністрацї питань не було. Я розумію, як би від початку літа від адміністрації 03 сервера було б, хочаб одне попередження, що не можна таке робити, але його не було. Тому у мене виникає з даної ситуації думка що від адміністрації 03 сервера, а саме: Валерії Тимошик та Дениса Тимошик є упереджене ставлення до мене, у звʼязку з нещодавньою скаргою, також хочу згадати, що під час розмови з вами ЗГА 03 сервера, казала мені, що до мене є недовіра, у звʼязку з тим, що будь яку розмову з адміністраторами я записую. Що дозволено правилами проєкту. Також хочу сказати що зі сторони адміністрації, зі мною навіть не було проведено бесіду, а тільки ЗГС держ написав мені 2 повідомлення і без адекватного розбору ситуацї мене було знято.
Також беручи до уваги злив конфіденційної інформації з обзвону, можу згадати лідера СБУ м. Дніпра Джордана Хофмана, який також в своїх звітах висвітлював відео проведення обзвону(тиць), проте покарання по цій причині він не отримав, тут постає в мене запитання, де справедливість? Ви зменшуєте покарання за порушення правил сервера, для того щоб люди не йшли з проєкту через них, але взамін старша адміністрація 03 сервера робить такі дії, які є несправедливими і покарання є надто великим.

Пане Коваленко, я не претендую на повернення на посаду лідера СБУ, проте я хочу щоб ви справедливо розібрались у даній ситуації, бо зі зміною головної адміністрації 03 сервера, сервер стає гіршим з кожним днем. Хотілось би побачити трішки справедливості на даному проєкті, якщо порушували дане правило багато лідерів, то всі мають отримати покарання!

Якщо питання стосується конфіденцйної інформації гравців, які фпроходили обзвон, то сподіваюсь вони напишуть тут свою суб'єктивну думку!
4)Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
5)Дата походження: 08.08.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

У минулій ситуації яка склалась,ми розібрались та закрили тему.

Вас не було знято з посади,та ніяких нарікань до вашої роботи не було.

Ситуація яка склалась наразі,свідчить про те,що ви порушили правила,та виклали відео обзвону,тим самим зливши питання які використовуються для відбору кандидатів на посади.

Вас попередили та зробили зауваження з приводу цього,але ви суперечили та сказали що так можна.

Якщо би ви,виставляли у звіт «фото» з обзвонів,воно би рахувалось так само,але зауважень ніхто би не зробив.

Адміністрація яка є наразі неупередженою,та ставиться до всіх однаково,порушень з приводу поганої роботи та погіршення серверу не побачив.

Всі інші лідери на момент вашого покарання були перевірені,та знаходження подібного у звітах знайдено не було.

Вас покарали згідно правил

3. Обов'язки лідерів/заступників:

14. Лідеру/заступнику заборонено записувати чи розповсюджувати будь-яку інформацію, яка була на обзвоні;

10. Дії поза грою

10.4. Заборонено поширювати (зливати, пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною і не підлягає розповсюдженню третім особам.

Також, головна адміністрація, при зверненні слідкуючої та наявних порушень може розглядати індивідуальні випадки, які не вписуються в правила та приймати рішення відповідно до ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі