Розглянуто Валерія Тимошик | Денис Тимошик | Халатне ставлення до своєї посади/обов'язків | Виключно для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин, Валерія Тимошик, Денис Тимошик.
  2. Особистий нікнейм: Назар Герас.
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний п. Сергій Коваленко. Хотів би поскаржитись на людей яких згадав в першому пункті. Розпочнемо з початку, а саме, поясню всю ситуацію: зайшов в голосовий канал ''Обзвон №1'', щоб розібратись з ситуацією з майором СБУ м.Київ, після чого привів усі аргументи на його зняття, які підтвердили ГС/ЗГС Держ, після цього ГС Держ сказав що потрібно шукати людину на дану посаду, щоб було кому допомагати лідеру, так як лідер тільки недавно зайняв посаду. Я їм запропонував поставити на дану посаду людину під іменем Максим Герас, через хвилину від ЗГС Держ прозвучали такі слова як: ''В нього немає довіри'', обгрунтувавши свої слова тим, що це недовіра від ГА/ЗГА. Після чого, я показав докази моєї розмови з ГА та ЗГА, які на той момент сказали мені, що Максим Герас має право займати посади 9/10, щоб відновити довіру на 11 звання. Через декілька хвилин до нас в голосовий канал зайшов безпосередньо сам Максим Герас, щоб поспілкуватись з ГС/ЗГС Держ з приводу недовіри, але нажаль, ЗГС Держ просто замовчав та проігнорував нас (докази). Через декілька хвилин, зайшла в голосовий канал ЗГА та почала нам щось розказувати, яку ймовірно, викликав сам Денис Тимошик, як видно, після того, як вона зайшла, він одразу увімкнув мікрофон, що вже свідчить про те, що він нас просто ігнорував.

Далі, на протязі 20 хвилин, ЗГС Держ просто мовчав, виходив з голосового каналу та приєднувався назад, що є 2 свідченням про те, що він не може обгрунтувати недовіру, а кличе ЗГА, щоб вона за його розповідала нам. Також про те, що увесь час він перебував за своїм пристроєм та слухав розмову. Не розумію, як людина стоячи на ЗГС Держ, боїться спілкуватися. Далі, в середині розмови, коли я намагався щось сказати, він перебив мене, тим самим проявив неповагу до мене та почав запитувати: ''В Максима Гераса немає язика щоб спілкуватись?'', що образило звичайного РП гравця, далі Максим Герас обгрунтував чому так і поставив ідентичне питання до нього, але, після цього Денис Тимошик незнав що відповісти та скориставшись своїм положенням та правами в діскорді, отримав перевагу над гравцем тим, що відключив його від голосового каналу, без наявних та вагомих на то причин. Після цього, він неадекватно висловився в сторону гравця, сказавши ''Допобачення'' в грубому тоні (докази).

Йдемо далі, ЗГС Держ попросив слово та почав казати що всю розмову говорю тільки я, а не Максим Герас, після чого, було задано питання: ''Чи сказав щось за всю розмову ЗГС Держ?'', на що він сам признався, що всю розмову мовчав та тільки слухав нас, з цього випливає 3-ій фактор того, що усі наші запитання йому, які ми задавали просто ігнорувалися, що не є коректними діями для ЗГС Держ. Потім сам підтвердив, що з самого початку були питання для ГС/ЗГС Держ, які він просто проігнорував. Погано так робити, ЗГС Держ, скажу, навіть це не є коректною поведінкою для ЗГС Держ (докази).

Переходимо далі, спілкувавшись з ЗГА, про те, як інші ресурси по типу діскорда пов'язані з грою, ЗГС Держ перебиває мене, вибачається, я його не вибачаю, продовжую далі розмову з ЗГА, а він в наглу далі поліз перебивати, що свідчить про ще один факт його неповаги до адміністрації. Про що ми спілкувались, це був важливий фактор розмови, який міг вплинути на її завершення. Перейдемо до суті цього абзацу, а саме повідомляє мені ЗГС Держ про моє зняття з посади слідкуючого, через ''недовіру від ГС/ЗГС Держ''. Причину недовіри, тобто на чому вона грунтується, він не пояснив, тим самим халатно поставився до слідкуючого, що свідчить про халатність на посаді. Скоріше за все, недовіра була видана через те, що йому не сподобалось що ми намагаємося вирішити ситуацію та знаходимо його помилки. Якщо людина не вміє визнавати свої помилки, то це кумедно і така людина, поки не зрозуміє що таке визнавати свої помилки, гадаю, не може займати високі посади, а саме, наразі ЗГС Держ (докази).

Ситуація продовжується, до нас в голосовий канал, в якому ведеться конфіденційна розмова між суб'єктами цієї ситуації, заходить адміністратор Вікторія Кизима, я ввічливо попросив її вийти, вона не вийшла, далі через декілька хвилин попросив ще раз та перемістив її в голосовий канал ''Обзвон №2''. Після чого, ЗГС Держ без наявних та вагомих на то причин, перекидує мене в голосовий канал ''Очікування обзвону'', повторюсь, просто так, без будь яких підстав, що ще раз свідчить про неповагу та зловживанням своєю посадою/положенням. Це вже 4-ий фактор, шановні, 4-ий, за менше чим годину ЗГС Держ проявив 4 рази неповагу, це тільки на цей момент, вважаю це недопустимим ставленням та впершу чергу, недопустимою поведінкою для ЗГС Держ. Тим, що він мене перекинув, він підтвердив своє перебування за своїм пристроєм, цим самим, він проявив неповагу до адміністратора, яка кликала його у войс, перед цим, запитавши: ''Денис, ти тут?'', відповіді не було. На моє питання, чому він мене перекинув, відповіді не було, ще один фактор неповаги, вже 5-ий (докази).

Надалі, під кінець розмови, у нас залишилось 5 питань до ЗГС Держ, ЗГА нам сказала що він зараз нам відповість, згодом, після озвучених питань, ЗГС Держ просто мовчить, знову ігнорує, проявляє неповагу та халатно ставиться до своєї посади. Далі, ЗГС Держ просто виходить з войсу, проігнорувавши нас і заходить в голосовий канал ''Старша адміністрація'' та вимикає там навушники, чим підтверджує свою присутність за своїм пристроєм, також, тоді він був в мережі на форумі та в телеграммі що ще раз свідчить нам, що ЗГС Держ уникнув розмови, не відповів на наші запитання, чим проявив неповагу до нас та в першу чергу халатно поставився до своїх обов'язків/посади. Після цього, туди зайшов Сергій Лютик та вони почали разом розмовляти, а ми так й чекали ЗГС Держ, хоча, навіть ЗГА йому в группу написала, але він і її проігнорував (докази) (докази розмуту в діскорді) (докази того, що ЗГА написала зайти у войс, він проігнорував).

На годиннику 00:53, ми все ще очікували ЗГС Держ, але він не зайшов. До нас в голосовий канал під'єднався ГА, з пред'явами що ми повинні відпустити ЗГА, хоча на самому початку розмови він вийшов з голосового каналу та тим самим лишив усю роботу на ЗГА, не дуже правильно, пане ГА. Після чого, ми намагались вийти на контакт з ГА, але він не захотів вислухати адміністрацію та гравців, просто перекинув себе та ЗГА до голосового каналу ''Головна адміністрація'', але сказав що він її забирає, щоб вона вже покинула робоче місце, але після цього ЗГА ще мінімум була в мережі годину-дві. Тим самим, ГА ввів нас в оману, сказавши тим, що вона вже виходить з діскорду та покидає умовно своє робоче місце (докази) (докази того, що з початку розмови ГА вийшов з голосового каналу).

Тепер переходимо на мою скаргу, відповідь була розміщена 04.08.2024, о 03:21 ночі від ЗГА. Скарга адресована пану Сергію Коваленко та вона написана на ГА, але, мабуть, ЗГА надала відповідь на неї, тому що їй вигідно, щоб ЗГС Держ не притягнули до відповідальності. Хочу замітити, що відповідь була надана тільки мені від ЗГА, ще було 2 скарги, які мають практично схожу суть, які також були адресовані Сергію Коваленко, але з усіх скарг, зачиняється саме моя, не розумію, пані ЗГА, чому ви не закрили ті скарги? Чим керувалась ЗГА, що перевірила тільки мою скаргу, яка була написана на ЗГС Держ, ЗГА та ГА? Як може ЗГА закривати скарги на ГА? Якщо вона на себе не часто може закривати скарги?

Зараз, перейдемо до самої безпосередньо відповіді від ЗГА на мою скаргу. З самого початку, відповідь торкається недовіри до Максима Гераса. Хоча, скарга була не на це націлена, ну добре, розберемо це. Цитую текст ЗГА: ''У ГС/ЗГС Держ є не довіра до нього на такі посади як (Майор,Підполковник,Полковник,Лідер)''. Недовіра йому була видана від ГА/ЗГА, а не від ГС/ЗГС Держ. Як написала ЗГА, грунтується це все на скарзі, яка була написана на нього, тобто за неадекватну поведінку в ОП діскорда. Йдемо далі, до не менш цікавого моменту, цитую текст ЗГА: ''Також якщо ми зберемо до кучі усі моменти спілкування,можу сказати що розмови констурктивної не виходе.Я про це також на пряму казала у войсі.Перебиваючи мене та не розуміючи всі підстави,діалогу так і не відбулось''. В голосовому каналі, вас ніхто не перебивав, як ви казали, що над вами ''тягнули прикол'', тим що безпосередньо від нас лунали слова згоди. При нашому спілкуванні в голосовому каналі ''Головна адміністрація'', особисто мене багато раз перебивали, я не виходив і не питався зупинити розмову і вийти, я вислухав вас та ми прийшли до спільного рішення.

Цитую слова ЗГА: ''Також хочу нагадати,що ви по вашому спілкуванню не впевнені в мені як в ЗГА,що свідчить видалений допис у мене на форумній сторінці,а також слова про те що я грубо кажучи «некомпетентна»,я розумію що ви вибачились за всі слова і як ви сказали були ображені,але це також впливає на рішення''. Дуже прикро чути, що ви кажете фальшиву інформацію, адже, я вам нічого не писав на форумі та слів ''некомпетентна'' в голосових каналах не лунало. Якщо все ж таки було - було б непогано побачити якісь докази цього, бо сказати можна все. Не вибачався я ні перед ким і не був я ображений, мені здається, ви дуже щось плутаєте.
    Переходимо до наступної теми відповіді, цитую: ''Хочу зазначити,що якщо би Максим спілкувався не через вас,а на пряму і хотів вирішити непорозуміння які виникли «і це було б в його інтересах»,можливо ситуація була б вже закрита і ні я ні ви не писали такі великі скарги,а згодом отримували відповіді (які були в більшій частині обговорені у войсі)на них''. Якщо би ЗГС Держ спілкувався не через вас і не додав ваші слова, які, можливо були відправлені вами йому в ОП і також, не маленький фактор, якщо б він хотів вирішити цей конфлікт, скоріше за все, все було б вже вирішено.

Цитую текст ЗГА: ''На самому початку розмови у діскорді Максиму Герасу було повідомлено про те що у нього є недовіра по декількох причин!
    А саме причини такі:

1. Неадекватна поведінка на посаді Полковника

2. Також займання посади на іншому проекті (ЗГА)
    3.Також згодом загалом спілкування яке відбувалось між всіма(те що було згодом,а саме після першого рішення про недовіру,потім обговорення чи може Максим мати шанс і другою остаточною недовірою)''

На початку розмови, ніяких повідомлень причин не було, фрапс якщо потрібен, можу показати. Також, хотів би доповнити, що спочатку у вас недовіра через неадекватну поведінку, а потім у вас чому-сь додається ще 2 фактори, які розміщені трішки зверху. Посаду ніхто не займає, не знаю, навіщо ця причина була написана. І про спілкування, трішки незрозуміла побудова мови, але буду намагатись відповісти, в розмові, вам ніхто не перечив, не використовував до вас нецензурну лексику, в кінці розмови, начебто, розійшлись нормально.

Далі, йдемо до ЗГС Держ та адміністрації, цитую текст: ''ЗГС Держ вас у діскорді не ігнорував,він вам не надав відповідь тому що,коли він починав вам щось пояснювати з його сторони то ви перебивали та казали що ви «розмовляєте з ЗГА і щоб він мовчав''. Як раз він і нас і вас ігнорував, тому що на фрапсах вище, видно, де я з вами розмовляв, але ЗГС Держ мене перебив, я відповів: ''не перебивайте мене, будь-ласка, я розмовляю з ЗГА''. Щоб він мовчав ніхто не говорив і цим, ви зараз вводите людей в оману. Тим більше, якщо ви кажете, що він нам не відповідав просто, то чому ж він вам не відповідав? Це свідчить про його неповагу до вас та до нас, недопустима поведінка ЗГС Держ. Цитую ваші слова: ''Після того ЗГС Держ більше не вмішувався у ваші розмови які ви проводили зі мною та слухав цей інцидент до кінця''. Як так відбувається, що він ігнорує вас та іншого адміністратора Вікторію Кизиму, яка зайшла до нього з питанням? Мені здається, це вже халатне відношення до своєї посади.

Далі цитую текст ЗГА: ''На рахунок того що вам сказав ЗГС Держ,що Максим Герас мовчить частково згодна,тому що недовіра наразі у Максима,а розмову вів Назар Герас тому задали вам таке запитання!''. Питання задали не таке, а задали: ''Максим язик загубив, що не говорить?'', це слова ЗГС Держ, якими він образив гравця, тим самим порушив правила адміністрації.
    Далі ви написали, що не рахували нашу розмову конфіденційною, тому що там знаходжусь я. Далі цитую ваш текст: ''то по перше тоді п.Назара не повинно там було бути'', на скаргу ви відповідаєте мені, а не іншим людям, мені здається, за вас написали відповідь на мою скаргу. Були питання у Максима, правильно, ви як ЗГА, перебували там, тому що ЗГС Держ це ваша адміністрація за яку ви ручаєтесь. А Максим Герас, це мій працівник СБУ, за якого як і за усіх працівників слідкуючий відповідає.

Далі, ви згадуєте, що до нас зайшла адміністратор Вікторія Кизима, я її попросив ввічливо вийти, але вона не вийшла, на наступний раз ще раз попросив та перемістив в голосовий канал ''Обзвон №2''. Керуючись чим, я це зробив? Керуючись тим, що у нас була конфіденційна розмова, чому вона конфіденційна, я пояснив трішки зверху, тому на основі цього, вона була переміщена в інший канал. А ось чому мене перекинув ЗГС Держ до голосового каналу ''Очікування обзвону'', я не знаю. Тобто, він використав свої права/посаду, що вже є зловживанням своїм становищем/посадою, відповідно, це порушення правил адміністрації. Цитую текст ЗГА: ''ваші дії були не правомірними до інших колег''. Як раз вони було правомірні, чому, я розписав трішки вище.

А зараз так звана ''вишенька на торті'', цитую текст ЗГА: ''У самому кінці цієї розмови до ЗГС Держ була не повага від вас та ви закривали йому «вуста» коли він хотів надати вам відповідь та закінчити цю розмову , він вийшов з войсу та займався справами по державних структурах,які є невідʼємною частиною його роботи''. Тепер дуже хочеться побачити від вас докази ваших слів, як ми йому ''закривали вуста''? ЗГС Держ усю розмову мовчав та фрапс як він вийшов та що в цей час ми розмовляли з вами, він є в доказах, можете передивитись. Шановна ЗГА, цією відповіддю ви критично обманюєте керівництво, під час їхнього розгляду скарги та вводите в оману безпосередньо усіх, хто буде читати цю скаргу.

Уся ваша відповідь на скаргу була наразі спростована та на неї була надана надто розгорнута відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надані в скарзі.
  5. Дата походження: 04.08.2024 - 05.08.2024.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі