Розглянуто Валерія Тимошик | Для керівника та гл.тестера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шторм Керрі

Східна Україна [03]
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
185
Реакції
251
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Шторм Керрі
  3. Суть скарги:
    Бизнес № 77. Я зашел в игру, добежал до метки, метки не было, нажал ф12 метка так же не появилась, пока был откат на ф12, приехали другие игроки уже, нажал еще раз ф12 и словил уже другой человек... Проблема не в моем ПК, а проблема в хостенге сервера, то что игровой интерфейс не отобразился и отобразился только тогда, когда словил другой игрок. Хотя, видно как подъезжают другие игроки, то есть это не проблема даже в моем интернете, так как у меня 1 гигабитный интернет.
    Характеристики пк:
    NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
    OctalCore AMD Ryzen 7 7700
    ASUSTeK COMPUTER INC. ROG STRIX B850-A GAMING
    DIMM 1+1: Kingston Fury KF552C36-16

Також не розумію навіщо ГА чекала відката від гравця і чому саме вона відповіла на скаргу, якщо вказала що передала мою проблему до розгляду
    і де відповідь від керівництва вище, щодо моєї проблеми?
    Чому скаргу не роздивився Гл.тестер, бо видно що проблема не на моїй стороні і мітка взагалі не відображалась до моменту, поки бізнес не купили.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження: 23.03.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю.

Переглянувши проблему з відображенням мітки, хочу зазначити, що вам буде виплачена компенсація у розмірі державної вартості майна.
Наразі така проблема була зазначена тільки у вас, що спричинило незручності. Причиною стало перевантаження пам'яті на сервері, що призвело до затримки в відображенні мітки, за що ви і отримали компенсацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі