Розглянуто Валерія Тимошик // Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Модератор
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Султан Сулейманович
  3. Суть скарги: Ситуація яка по скарзі
    Гравець 93600 не був покараний за дм зз так як не видно повної ситуації послі чого гравець Хенсон Овнмерфі заливає скаргу на адміністратора Володимера Вінчестера та її схвалюють хоча по 1 видно що фрапс гравця Хенсон файно таки обрізаний та вчаті самого гравця видно що після входу в гру вже через 3 хвилини гравець катається по кругу епіцентру та дивиться назад також в секунді 0.29 видно як гравець Хенсон використовує не цунзурну лексику також секунда 0.42 ображає гравця хоча в скарзі неджу щоб Валерія наголошувала про мут гравця за образи явно видно шо людина не просто так перезайшла не просто так приїхала до епіцентру але замість того щоб запросити у людини більш детальний фрапс ЗГА закриває скаргу прошу перерозглянути та щоб гравці отримали вірні покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 29.08.2024

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,122
Реакції
1,039
Бали
253
Вітаю, я перерозглянув скаргу на рахунок неадекватних висловлювань, покарання було видано. Також я попросив у гравця, щоб надав повний фрапс у новій скарзі. Очікуйте відповіді Керівництва. Приємної гри на UKRAINE GTA.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!
Адміністратор котрого я попросила перерозглянути скаргу,надав відповідь вище!

Після того як,надійшла скарга на Володимира Вінчестера,я уважно передивилась деталі,та поручила її переглянути ще раз,бо не були видані покарання,які дійсно є порушенням,інші покарання видані бути не можуть,так як фрапс не є повним!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі