Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:
Я звертаюся з приводу бану, накладеного на мій акаунт Микола Галицький. Я отримав інформацію, що мені закидають використання стороннього програмного забезпечення для обходу правил гри. Зокрема, йдеться про застосування програми AutoHotkey, що нібито є порушенням правил.
Я хочу внести деякі роз'яснення стосовно цього питання і наполегливо прошу вас переглянути рішення про блокування мого акаунту.
Використання AutoHotkey
Місяць тому мій акаунт було переведено з ЧСП, і я почав активно грати на сервері. Проте я визнаю, що я використовував програму AutoHotkey (AHK) для автоматизації деяких простих процесів, таких як натискання кнопок, що дозволяло значно зручніше виконувати рутинні операції в грі. Хочу зазначити, що AutoHotkey є абсолютно законним інструментом, за умови, що він не використовується для автоматичного виконання складних ігорних механік (як-от автогонки чи бійки).
Правила проекту щодо стороннього ПЗ
Згідно з правилами вашого проекту, використання сторонніх програм не дозволяється, але важливо зазначити, що AutoHotkey не є стороннім ПЗ, яке автоматизує геймплей на рівні, що може надати перевагу перед іншими гравцями або вплинути на ігровий процес. Це інструмент, який лише спрощує деякі процеси, і я використовую його лише для натискання повторюваних клавіш, наприклад, для чату або звичайних взаємодій в грі.
Немає обману чи переваги
Я не використовував AutoHotkey для досягнення будь-якої конкурентної переваги. Це не програма, яка б автоматично виконувала складні ігрові механіки (як-от стрільба, рух чи прийняття рішень), тому, за моїм розумінням, вона не порушує принципів чесної гри. Я розумію, що інші сторонні програми, які автоматизують складні дії, можуть бути заборонені, але AHK не ставить мене в нерівні умови з іншими гравцями, оскільки це лише інструмент для спрощення певних рутинних завдань.
Попередні порушення і зняття ЧСП
Раніше, місяць тому, я отримав ЧСП, який було знято після виконання усіх вимог адміністрації. Я сприймаю це як урок і дійсно прагну дотримуватися правил, тому прошу вас уважно переглянути ситуацію. Моя мета — не порушувати правила, а лише полегшити собі взаємодію з ігровим процесом.
Запит на докази
Якщо адміністрація проекту вважає, що моє використання AutoHotkey є порушенням правил, прошу надати конкретні докази цього порушення. Я готовий до конструктивного діалогу, якщо є які-небудь сумніви або питання щодо моєї гри. Якщо ж це питання виникло через непорозуміння або помилкову оцінку моїх дій, я прошу вас скасувати бан та повернути мій акаунт у гру.
Готовність до співпраці та подальших перевірок
Я завжди готовий до конструктивного обговорення та готовий надати будь-які необхідні дані для підтвердження своєї позиції. Мій намір — грати чесно і в рамках правил проекту. Якщо буде потрібно, я готовий пройти будь-які додаткові перевірки або надати доступ до свого комп'ютера для підтвердження, що не використовую заборонене ПЗ.
Заключне слово
З урахуванням усіх вищезгаданих пунктів, я прошу переглянути рішення щодо мого бана, оскільки я не вважаю використання AutoHotkey порушенням правил проекту. Це лише інструмент для полегшення деяких аспектів гри і не дає мені ніякої необґрунтованої переваги над іншими гравцями. Я сподіваюся на ваше розуміння і підтримку, і прошу повернути мій акаунт у гру.
З повагою,
Микола Галицький
11.11.24
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.