Зачинено Валік Вайт// Як його поставили на адмінку ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,124
Реакції
774
Бали
253
  • Нікнейм адміністратора: Валік Вайт
  • Особистий нікнейм: Олександр Навроцький
  • Суть скарги: Вітаю шановна головна адміністрація!
    Причиною мого звернення є те, що в минулому від цього гравця неодноразово спостерігалися:
    • Масові порушення правил проекту, які негативно впливали на атмосферу серед учасників.
    • Образи інших гравців, що підривають репутацію спільноти та суперечать стандартам поведінки адміністратора.
    • Неодноразові блокування на серверах за порушення правил, що свідчить про його небажання дотримуватися встановлених норм.
    • На основі вищезазначеного, вважаю, що таке призначення є недоцільним і може негативно вплинути на довіру спільноти до адміністрації проекту.
  • Доказ видачі покарання (скріншот/відео): point | point | point | point
  • Дата походження: 21.11.2024

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, шановний гравець.
Я, як Куратор адміністрації, перед прийняттям даного кандидата на посаду “Ігровий помічник” була ознайомлена зі всіма порушеннями даного гравця на нашому та інших серверах. Останні блокування гравця на 02 сервері видані некомпетентно. Ви можете ознайомитися зі скаргами №1567, 1568 та подивитися, чи заслуговує гравець 6 днів блокування (після чого скорочено до 2 днів) за 2 слова.

Не беручи це до уваги, на нашому сервері у гравця не було жодних порушень протягом місяця. Кандидат, як і всі інші бажаючі стати на посаду, пройшов співбесіду, результати якої склали 32 правильних відповіді з 35 — це приблизно 91%, що є високим показником.

Останнє блокування гравця, яке не було оскаржене на 05 сервері, було видано 09.08.2024 (3 місяці і 12 днів тому). Також у коментарях до даної скарги я побачила слова про злив клану, але якщо б даний гравець дійсно зливав клан, ви могли б подати на нього скаргу, і гравець був би за це заблокований. В інакшому випадку дані слова нічим не підтверджені та не впливають на наше рішення.

Хочу також додати, що вже в перший день своєї роботи Валік Вайт проявляє себе як гідний цієї посади кандидат, виконує свої обов’язки так, як треба.

Також прошу звернути увагу, що скарга написана за допомогою чата GPT та несе в собі спробу зливу Ігрового помічника. Якби Вас дійсно турбувало встановлення Валіка Вайта на посаду та у вас дійсно було б що сказати з цього приводу, на мою думку, ви б не використовували штучний інтелект.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі