Розглянуто Ваньок Кент \ Видавання себе за власника серверу, погрози зливу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Ваньок Кент
2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
3. Клан порушника: KENT
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: RoyalFury
5. Суть скарги: Тайм коди:
Погрози вбивством: 02:00 ("..вкопати тебе в землю.. в порошок..")
Видає себе за власника серверу: 02:14 ("..це мій сервер, поняв чи нє.. всьо моє тут..")
Погрози зливу клану: 02:47 ("..у тебе треті догани, ти отлітаєш, клан твій всьо..")
Про провокації та образи я вже мовчу.
Крім того потрібно зробити перевірку стосовно блату цього гравця та клану KENT зі сторони адміністрації, яка виносила невірні рішення. В наслідок ДМ провокації в ЗЗ за участю лідера, Джонатан Лінкольн видав не вірне покарання 16446, 21218 тут, після моєї скарги на адміністратора тут: "З адміністратором була проведена бесіда, скаргу було перерозглянуто." Але цікаво те, що після цієї ситуації ще більше був покараний я, мені видали догану на клан, за ДМ ЗЗ! Вдумайтесь, Джонатан Лінкольн вибачився за невірне покарання цим учасникам і мені на клан видали догану, а не їм! Далі тут я подаю скаргу, через те, що гравець Ваньок Кент мене тулить в ЗЗ біля ЦР. І Іван Хансер відкидує і його і мене! Мене за те, що я захищався! І при цьому всьому Ваньок розповідає що він власник серверу і тут все його. Скажіть що це не блат зі сторони адміністрації? Думаю це вже виходить за всі рамки, і завдає серйозних збитків для серверу та репутації проекту в цілому! Надіюсь на серйозне вирішення цього питання.
6. Докази (скріншот/відео): тут
7. Дата порушення: 07.02.2025

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
963
Реакції
1,745
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравця Ваньок Кент [16446] буде покарано згідно правилам UG:​
Видача себе за Адміністратора
+
5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі