Зачинено Ваня Бондаренко & Рик Сопрано Нон рп и школьник.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ZEUS

Глава Клана: Toxic
Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws
Ваш нікнейм: Міша Тохік
Нікнейм гравця: Ваня Бондаренко
Дата порушення: 13.08.2022
Опишіть ситуацію: Хотел вызвать машину и меня повязали просто так! дали статью и посадили на 20 минут
Скріншот/відео від свого обличчя:

"Рик Сопрано" Вы тупо игнорите все жалобы и сразу делаете отмену!
Понабирают здесь детей которые не **** не понимают.

Вы думаете Я ростроюсь что вы меня покаранте? Ошибаетесь!
Мне не сложно перейти на другой проэкт если здесь Администрация не может нормально розобраться!

И тот **************************** который написал что меня покарал за ДМ и ещё ща какую то хрень, то Я уже за то отсидел и у меня небыло статьи и штрафов.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 17

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
ну во первых - расстроился. Во вторых тебя никто не сажал сейчас по жалобе, в третьих вы приехали своим кланом токсичных по кд людей к нам под управление для провокаций, а потом заливаний ЖБ. В четвёртых оскорблять людей не стоит (по поводу не компетентности), один ты не стоишь ни одного игрока нашей фракции. Если вы не вывозите стрельбу, причём со снайперки и крыши, поджимая нас возле управы, то никто не виноват.

ZEUS

Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws
ну во первых - расстроился. Во вторых тебя никто не сажал сейчас по жалобе, в третьих вы приехали своим кланом токсичных по кд людей к нам под управление для провокаций, а потом заливаний ЖБ. В четвёртых оскорблять людей не стоит (по поводу не компетентности), один ты не стоишь ни одного игрока нашей фракции. Если вы не вывозите стрельбу, причём со снайперки и крыши, поджимая нас возле управы, то никто не виноват.
Оте**ь дно еб***е. Ты **************************** посадил после того как я отсидел в Тюрме. я вышел и ты меня сразу посадил обратно. Ты чипушила!

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
Оте**ь дно еб***е. Ты **************************** посадил после того как я отсидел в Тюрме. я вышел и ты меня сразу посадил обратно. Ты чипушила!
кто тебя трогает, я лишь прояснил ситуацию администрации, ведёшь себя как мальчик 10 летний.

• Haha
Реакції: ZEUS

ZEUS

Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Яких провокацій, ви садили всіх хто заходив на вашу ****************************анну територію без причин!
СБУ не являється закритою або забороненою територію перебування на ній!

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
Яких провокацій, ви садили всіх хто заходив на вашу ****************************анну територію без причин!
СБУ не являється закритою або забороненою територію перебування на ній!
так друг любителя оскорбить и сказать кто есть кто, есть разные ситуации, когда задерживают за то что заходишь. Возле территории СБУ два часа велась стрельба, потом подъехала шайка которая начала митинг. Данные действия подбивают ситуацию внутри города, по этому для большей безопасности было принято решение задерживать вас, любителей клоунады (все это было согласовано с администрацией)

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
Мітинг якби був мирним?
Відколи мітинг небезпечний для безпека міста?!
ты ещё раз прочитай что я написал, может дойдёт. То что митинг был мирным это можешь рассказывать своим друзьям.

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Дробрий вечір, на жаль, я вже не школяр. На даний момент у містах Харків та Дніпро введено режим НС та СБУ було дано добро садити всіх, хто влаштовуватиме або братиме участь у "сходках" біля адміністративних будівель. Передам скаргу ГС якщо вас не влаштовує МІЙ відповідь

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Дробрий вечір, на жаль, я вже не школяр. На даний момент у містах Харків та Дніпро введено режим НС та СБУ було дано добро садити всіх, хто влаштовуватиме або братиме участь у "сходках" біля адміністративних будівель. Передам скаргу ГС якщо вас не влаштовує МІЙ відповідь
НС по причині того що проводився стрім відомого блогера??

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Я дивлюсь крайм як був тільки плачем дітей так і залишився, ну нічо хлопці, скоро ваш плач буде в рази більше) А так хоть на форумі не нийте, адміністрації тільки роботу ускладнююте, книжки читайте та стріляти навчайтесь)

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Чекаю коли пред’явиш мені, що в статутах СБУ написано, що на їхній території заборонено знаходитись)

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28

ZEUS

Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Я лично запрещаю там находиться
На форумі таких правил не має а значить можна!!!
Це відкрита зона для дуступу всіх громадян!!! Кожний бажаючий може зайти оплатити штраф або ознайомитись з інформацією

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня, шановний гравець.

Не бачу сенсу розглядати вашу скаргу.

Створіть тему без слів зневаги в сторону адміністрації проекту.

Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі