Зачинено Ваня Гавриленко / Обжалування jail

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Ваня Гавриленко
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги:
Ваня Гавриленко видав покарання по ЖБ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-Артем-Жигалов-dmzz-pg.22740/#post-88041

Не згідний з рішенням адміністратором і прошу передивитись відео
1) Я не покинув місце ДТП
2) Я був занятий другою РП ситуацією яка почалась до того. І мені погрожували зброєю я не міг просто вийти і почати заніматись ДТП
3) Так як дана особа з ким сталось ДТП поїхала і не требувала розібратись або оплатити йому кошти за ремонт проблем не бачив в цьому
4) Готовий гравецю Денис Рокач (86735) оплатити 50К на ремонт (коли буде онлайн)

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

1676481215209-png.37203
Переглянути вкладення
5. Дата походження: 15.02.2023

Вкладення

• 1676481215209.png
    1676481215209.png
    220 Кб · Перегляди: 200

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Вітаю! Шановний гравець!

1. На відео чітко видно, що саме ви рухались по зустрічній і здійснили зіткнення, (Порушення правил дорожнього руху (таран тощо) - (/jail 20 хвилин).), і саме ви після тарану, тобто вичнення ДТП, зробили вигляд, що нічого не відбулося, а це заборонено п. 7.11 Загальних правил проекту "Примітка 1: Будь-яку ситуацію Ви повинні довести до кінця, навіть якщо ситуація складається не на Вашу користь. Не можна уникати взаємодії з іншими ігровими персонажами або вдавати, що нічого не сталося."

2. В реальному житті після такого зіткнення Вам явно було б уже не до збройного нападу, як мінімум вас би забрала швидка...

Очікуйте рішення!

Микола Хоффман?

Гість
У вас 24 години зоб надати доказ того що ви перевели грошову компенсацію гравці
Також з рішенням адміністратора я згоден, у вас не було перестрілки чи якогось конфлікту, ви відверто провокували поліцейського на перестрілку, але це інша історія.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Не актуально, Ваня Гавриленко не дочикався рішеня і видав КПЗ ( вже відсидів)
У вас 24 години зоб надати доказ того що ви перевели грошову компенсацію гравці
Також з рішенням адміністратора я згоден, у вас не було перестрілки чи якогось конфлікту, ви відверто провокували поліцейського на перестрілку, але це інша історія.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі