Відмовлено Ваня Мейсон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oлег Ящук

Отаман
Реєстрування
10 Тра 2025
Дописи
18
Реакції
32
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Олег
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Мейсон
3. Суть скарги:
Шановна Адміністрація!
Звертаюся до Вас із проханням переглянути рішення за скаргою, яке було винесене адміністратором Ванею Мейсоном, оскільки вважаю його некоректним. Я повністю визнаю, що на початку інциденту наша команда допустила порушення правила 3.6, з чим я повністю згоден.
Однак, я хочу звернути Вашу увагу на дії гравця, який подав скаргу саме на нас. Ми чітко повідомили йому наші наміри та вимоги, які він повністю проігнорував, що вже є актом непідкори. Після цього, замість того, щоб підкоритися, гравець почав тікати на пошкодженому транспортному засобі, здійснив наїзд на члена нашої команди та продовжував його давити. Далі він продовжив рух прямо у мій бік, що створило пряму загрозу моєму життю та життю мого колеги.
Вважаю, що гравець був убитий згідно правил, оскільки він не лише проігнорував наші законні вимоги (непідкора), але й своїми діями (наїзд і створення загрози) спровокував необхідність відкриття вогню для самозахисту та захисту колеги. Саме ці дії гравця, що були безпосередньою загрозою, стали причиною для відкриття мною вогню у відповідь.
Вважаю, що адміністратор Ваня Мейсон некомпетентно розглянув скаргу, оскільки він проігнорував або не взяв до уваги як факт непідкори, так і критичні дії гравця, які прямо загрожували життю.
Прошу Вас перерозглянути скаргу з урахуванням того, що дії гравця, який звернувся зі скаргою, були спрямовані на створення прямої небезпеки та ігнорування правил. Також прошу, у разі підтвердження некомпетентного розгляду з боку адміністратора Вані Мейсона, прийняти до нього відповідні міри.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДБ-ДМ.346926/#post-1393836
5. Дата порушення: 3.12.2025

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Ознайомившись з доказами приходжу до висновку
Покарання Видано Вiрно !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі