Розглянуто Ваня Платонов // Іван Сава // Максим Стець // Діма Вербич

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
293
Реакції
225
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Ваня Платонов // Іван Сава // Максим Стець // Діма Вербич
  2. Особистий нікнейм: Антон Сато
  3. Суть скарги: Перетинаючи БП мене зупинили на запросили паспорт, паспорт не надався, після чого вони мене закували та повезли у відділок там Діма Вербич вийшов з гри та мене взяли у кайданки інші, після того прийшов Ваня Платонов та запросив у мене доказ. Я надав де він видав вердикт посадити мене
  4. Докази (скріншот/відео):
    Доказ №1 -
    - Тайм Код - 1:05 - Діма Вербич виходить з гри. 1:33 - Максим Стець - Наказав дати паспорт в кайданках .3:36 - Мене перевіряють по сканеру відбитка, але я працював та відбитки стерлися, тому точну особу не можна було виявити. 4:42 - Іван Сава каже що виявим мою особу способом інкасатора. 4:57 - Вони дізнаються мої дані , коли я в мастці. 5:38 - Приходить Ваня Платонов - Не придставивший та не запитавши чи потрібна допомога перетягує ситуацію на себе . 6:36 - Не знаючи моє ім'я каже Сато і т.д . 6:45 - Запрошує і діскорд де я показую фрапс та в наступному відео він виносить вердикт.
    Доказ №2 -
    - Тайм код - 5:15 - Втручає адмінстратора у ситуацію, на тайм - коді не дуже зрозуміло , но сюди тепнувся адміністратор, далі видно. 6:58 - Видно як говорить адміністратор. 9:31 - Не знаючи моїх даних видав рошук . 9:53 - Садять в КПЗ
  5. Дата порушення: 09.06.24

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю шановний гравець!

Гравець Антон Сато отримає покарання у вигляді /jail 20 Перетяг RP у свою сторону.

Гравець Ваня Платонов отримає покарання у вигляді /jail 15 NonRP.

Також з співробітником буде проведено серйозну бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі