В очікуванні Ваня Садовський|131583|Non RP|

Олександр Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
144
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Олександр Батурінець 9705
2. Нікнейм порушника: Ваня Садовський 131583
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Вийшов під час РП процессу, що заслуговує на покарання WARN: 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
А також NonRP NickName: 3.4 Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення.

використання зменшено пестливої форми.
Приклад: Владік, Світланка, Сашуля, Діаночка, тощо.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Клац
6. Тайм-код: 3:55
7. Дата порушення:13.07.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
43
Реакції
26
Бали
23
Пане дивиться з вашогу боку, було порушення а точніше незнання статуту. також я замітив що відео запис йшов не з початку зупинки працівника СБУ. а уже з продовження також. я замітив що ви сказали про закон НПУ стаття 8 пункт 4 а це означає зупинка транспортоного засобу. якщо я все правельно написав. ще ваші слова всенсі з якої підстави підлягає 2.4 або 2.22. + відсутні тайм коди (Також я не являюсь адміністратором просто висловив свою думку)

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
232
Реакції
195
Бали
48
Пане дивиться з вашогу боку, було порушення а точніше незнання статуту. також я замітив що відео запис йшов не з початку зупинки працівника СБУ. а уже з продовження також. я замітив що ви сказали про закон НПУ стаття 8 пункт 4 а це означає зупинка транспортоного засобу. якщо я все правельно написав. ще ваші слова всенсі з якої підстави підлягає 2.4 або 2.22. + відсутні тайм коди (Також я не являюсь адміністратором просто висловив свою думку)
Тайм код є, 3:55

Олександр Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
144
Бали
38
Вітаю, я як людина яка подала данну скаргу відповідаю:
1. Де саме я не знаю статуту.
2. Скарга йде не із за того що людина якось провокувала чи ображала, а тому що вона вийшла під час РП процессу, що заслуговує на покарання.
3. Приношу свої вибачення за те що не правильно інкримінував підставу, після того як я зрозумів що неправильно назвав я виправив ситуацію назвавши правильну статтю.
4. Не зрозумів про що ви.

Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
43
Реакції
26
Бали
23
Вітаю, я як людина яка подала данну скаргу відповідаю:
1. Де саме я не знаю статуту.
2. Скарга йде не із за того що людина якось провокувала чи ображала, а тому що вона вийшла під час РП процессу, що заслуговує на покарання.
3. Приношу свої вибачення за те що не правильно інкримінував підставу, після того як я зрозумів що неправильно назвав я виправив ситуацію назвавши правильну статтю.
4. Не зрозумів про що ви.
Дивиться ви сказали "всмислі з якою підстави" а на мою думку це грубо, остальне все добре

Олександр Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
144
Бали
38

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі