Схвалено Ваня Троян//НонРП Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
65
Реакції
31
Бали
21
1.Нікнейм гравця - Ваня Троян
2.Особистий нікнейм - Микола Какарівський
3.Суть скарги - НонРП Держ після того, як мене випустили с ДКВС підходить ця людина один раз попередження дала і через секунду після попередження починає пакувати, від'їжджає і просить знову посвідчення, потім починає чомусь бити мене і знову пакує ''Не витрачайте мій час'' і притому при всьому відвозить до НПУ Д по дорозі показує посвідчення з безглуздою рп відігровкою, і я їй показую паспорт але вона проігнорувала це, хоча держслужбовцю ДКВС не потрібен паспорт, вона не може перевірити мене на розшук. Тобто можемо зробити висновок, що від цього гравця дії безглузді і непродумані, прошу звільнити гравця ВАРНОМ або великим сроком в деморгані
4.Докази відео фіксація з таймкодами, а саме: 1:54 - початок починається збиттям мене машиною // 2:05 тайзер без причини і кайданки // 2:21 - показав посвідчення без відігровки РП // 2:26 Садження мене в машину без РП відігровки // 2:52 - знову без відігровки рп знімає кайданки // 2:59 по 3:05 - ДМ без причини // 3:19 тайзер без причини // 3:29 Гравець почав зв'язуватись з поліцією, хоча в нього 1 підпорядковане звання ТУТ докази // 5:54 - Порушення субординації, бо держслужбовець відноситься до інших на ''ТИ'' і він сказав: ''Паспорт дай''. Хоча на це я не побачив ніяких підстав. Відео залишу Тут
5.Дата порушення 28:03.2024

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець Ваня Троян отримує покарання у вигляді
NonRP Держ. - /warn
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі