Відмовлено Ванічка Стоун затримання за перебування в лікарні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Максимов

Західна Україна
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
127
Реакції
51
Бали
33
Нікнейм гравця: Ванічка Стоун
Особистий нікнейм: Василь Максимов
Суть скарги: затримав за те що я перебуваю в лікарні, перед цим я запитав у Адміністрації чі можна перебувати в лікарні? Відповіли так.
За шо затримали не знаю
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 24.11.2023

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,197
Бали
253
Вітаю шановний гравець, хочу зауважити адміністрацію за те що йому не одноразово давали попередження щоб не заважав працювати лікарям ( це откат вже після того як я вівів тебе з території МОЗ ), дальше ви знову заходите в МОЗ і на цей раз вже на фрапсі) також ви зайшли на мітку ,,дошка оголошень" зробити вигляд що ви її переглядаєте ( тайм код - 00:09) далі ви закриваєте мітку і починаєте просто стояти та фрапсити та дальше фрапсити ( тайм код 00-21 ). Також часто чую від працівникі МОЗ що ви часто до них заходите та намагаєтесь зафіксувати якесь порушення з їхньї сторони (навіть була вже скарга з вашої сторони) + ( це також з вашої сторони рахується як злив фракції ). Також я готовий понести покарання за перевищення службових повноважень. Дякую за увагу)

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,197
Бали
253
Також надаю відео откат де я вам сказав що з на перший раз з вами буде проведенна розмова)

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Так як ви заважали, та по проханню Вас можуть затримати та вивести задля забезпечення порядку.
На майбутнє, попереджую за злив фракцій ви можете отримати покарання!
І також кидати повний відеодоказ, а не той який вам вигідно!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі