Розглянуто Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
93
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Жан Версетті
2. Нікнейм адміністратора: Євген Блейз , Максим Ашваганда
3. Суть скарги
: Я приїхала на загрузку та поставила свою фуру на автозавантаження на 10 хвилин та пішла їсти. Стояла AFK 9 хвилин 56 секунд, після чого прийшла та продорвжила грати та вийшла з погрузчика та побігла до своєї фури.Як я вже зрозуміла пізніше, в цей момент мене намагалися затримати СБУ та поліція, однак я не одразу зрозуміла, що відбувається тому що я відійшла в AFK. Лише пізніше, вже зі спини, до мене підійшли та повідомили: «Вас затримано» тощо. До цього моменту я не бачила жодних вимог чи попереджень і не розуміла, що відбувається тому що я вечеряла та була далеко від пк.

Також прошу надати відеодоказ того, на якій підставі мене було затримано, оскільки жодних порушень я не вчиняла.

Мені незрозуміло, з якої причини співробітники СБУ та поліції прибули для мого затримання. Під час автозавантаження я перебувала AFK майже 10 хвилин. Коли я вийшла з AFK, щоб продовжити рух на фурі, поряд нікого не було.

У зв’язку з цим прошу надати повний відеозапис мого затримання (15 хвилин тому що як ішла в АФК нікого не було ні СБУ ні НПУ), а також пояснення причини затримання та підстав для видачі варну

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 11.02.2026
Також візьміть до уваги що за 1 вихід з гри на мене написали 2 жалоби. Перша та Друга - якраз тут добре видно що я була на погружчику і як почула що вас затримано я зупинилася але вони застосували тейзер.

Останнє редагування:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , варн виданий вірно , так як ви навмисно вийшли з гри під час затримання .
Скаргу на співробітників СБУ можете подати тут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі