Розглянуто Василь Бондарь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Бондарь
  2. Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
  3. Суть скарги: Не правильний розгляд. Що я маю написати ще. Детально пояснюю, збираю пляшки, даний гравець вже неодноразово тулив та проявляв неповагу. На фрапсі видно, що я його не зачіпав. Приїхав, просто збираю пляшки - тулять. За сьогодні вбили разів 4-5 точно. Скаржусь - адміністратор пише неповна ситуація. Не розумію куди повніше. Я не провокував, (видно що мікро не включав навіть) і не тулив. Якщо персона вважає що я тулив перший тощо, хай подасть на мене скаргу. Але не правильно коли мене тулять, я скаржусь а це відмовляють за причиною "повний запис" . Вийшло включити тільки тоді, я пізно помітив даного гравця і не очікував що буде бити. Вважаю, що скарги з такою ситуацією мають бути розглянуті, у випадку обману, або урізаного фрапсу сам гравець хай подає оскарження, я знаю що за це передбачена відповідальність. Прошу перерозгляд, бо я за таке ДМ отримував, а тут просто безкарність.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): сама скарга
  5. Дата походження: 10.05.25

Останнє редагування модератором:

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
665
Реакції
510
Бали
153
Вітаю шановний гравець.
Скарга була відмовлена тому що є підозра на приховання фактів, на вашому відео видно що дана особа бігає біля вас і неможливо зрозуміти хто саме розпочав конфлікт, та можливо від вас була провокація.
Очікуйте відповіді від ГА та ЗГА <3

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
Як я міг його спровокувати, якщо чат чистий, а я не говорив, кажу ж пляшки збирав і все. Якщо є підозра на провокацію, хай гравець подасть скаргу у відповідь і якщо є факт брехні - покарання відповідне є. Раніше почати запис не вийшло, ви ж бачите, що його незрозуміло чому навіть на карті міткою не показує, позаду підбіг і затулив.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Гравця покараємо за DM, якщо у нього буде доказ де буде видно що була провокація, ви отримаєте блокування за обман адміністрації на 31 добу.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі