Розглянуто Василь Босович // Некомпетентність адміністратора // Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Босович
  2. Особистий нікнейм: Артем Дарк
  3. Суть скарги: Вітаю, я подав скаргу на гравця Тима Кайфарик, після чого адміністратор Василь Босович виносить вердикт(*клікабельно*). Я думаю, що даний вердикт не є правильним і хочу щоб дана скарга була перерозглянута, по скільки даний гравець на відео доказі(*клікабельно*) порушив, а саме зробив збив анімації(0:11 секунда) та багоюз(0:18 секунда). Розберемо детальніше // Збив анімації: даний гравець збив анімацію хвороби натиснувши f12, хоть і більшість говорять, що це уже не працює, але ви самі можете це перевірити)(наприклад візьму дану скаргу(*клікабельно*), тут гравець Макс Картрайт [2401] отрмує покарання: Багоюз - /warn або /pban 1-10(*клікабельно*), а саме на відео доказі(*клікабельно*) на 0:40 секунді можна побачити збив анімації, за що адміністратор і видав покарання) (для тих хто буде говорити, що скарга на гравця Макс Картрайт була написана швидше чим вийшов фікс то вот вам: Дата подання жалоби на гравця Макс Картрайт(*клікабельно*) і дата анонса про фікс багів(*клікабельно*)) // Багоюз(стрільба з під дерева, тоді не можливо попасти): Гравець Тима Кайфарик на 0:18 секунді забіг за дерево та почав стріляти з плеча(тоді не можливо попасти і видно тільки пличе, а деколи тільки дуло автомата), якщо я не помиляюсь то це вважається багоюзом.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження: 10.07.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Якщо гравець використовує текстури на свою користь, наприклад: стрільба від правого плеча. Це не вважається багоюзом. Проте збив анімації був порушений від данного гравця. На жаль, але час подачі скарги сплив. Але ми проведемо бесіду з адміністратором та пояснимо за цю ситуацію.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі