- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 1,002
- Реакції
- 1,948
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Валентин Ковач
- Суть скарги: Працював я на інкасаторі, нас почали підрізати, дмити, я написав репорт, щоб за нами прослідкували. після чого, людина починає по нам стріляти, тим самим я його вбив. після того, поїхали ми далі працювати, за нами їхала чорна бмв, вони шось там казали шо хочуть гроші. Вже була пряма загроза, вони в любу секунду могли дістати м4 та розтулити нас, я почав стріляти по цих людях, я коли 1 вбив, він мені 10 разів сказав шо на форум, тим самим порушив правила проекту, а саме розмова в ноці, але адміністратору на це було все одно, він не видав покарання йому, а видав покарання мені через 10 хвилин(приблизно), в мене вже перегоріло, коли я захищаюся, а він мене саджає. Також йому байдуже на порушення других людей. Я прошу, покарати данного адміністратора, та зняти мені покарання. Та видати покарання людині. Я вважаю що це є не компетентно, то шо він за нами прослідкував 1 хв, побачив я почав тулити, і одразу посадив мене не розібравшися в ситуації. У мене є повна відео фіксація цієї ситуації, і зараз я вам її предоставлю.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Тайм коди: 0:13, починає тулити. 0:26 пишу репорт. 0:34 адмін вже тут, тобто вже бачить ситуацію. 0:37 на очах адміна починає мене дмити. 1:23 вже є загроза пограбування. 1:49 навмисно на очах адміна хотів мене вдарити. 1:56 перешкоджає рух. 2:00 знову перешкода руху. 2:07 пряма погроза пограбування. 2:08 починаю нас з напарником захищати. 2:29-2:41 на очах адміна жорстоко порушує правила серверу а саме розмова в ноці. але адміну на це все одно, він тільки за моїми порушеннями дивиться. 7:08 бачимо, цей адмін все ще тут, тобто, цю всю ситуацію він бачив. 7:42-7:42 чуємо, як Адміністратор каже шо якщо я пряма пограза, вести віде доказ, і можна відбиватися. Як я і зробив. 7:53 кажуть шо мені нічого не буде. 8:01 саджає мене без причини, не розібравшися в ситуації. Тепер мені покажіть докази, в чому заключається нон рп, дм, та дм кар. Дуже чекаю відповіді, на мою скаргу.
- Дата походження: 31.05.2024