Розглянуто Василь Перегінець ( ДКВС ) // ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
  1. Нікнейм гравця: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Їхав в НПУ Київа відсидіти за штрафи, випадково зачіпив машину ДКВС після чого співробітник націлився на мене, я сказав що випадково після чого співробітник почав стріляти в ЗЗ без причини і я почав втікати (Не получилося канєшно( ) Він заслуговує на Варн за ДМ ЗЗ х2
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.03.2024

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Їхав в НПУ Київа відсидіти за штрафи, випадково зачіпив машину ДКВС після чого співробітник націлився на мене, я сказав що випадково після чого співробітник почав стріляти в ЗЗ без причини і я почав втікати (Не получилося канєшно( ) Він заслуговує на Варн за ДМ ЗЗ х2
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.03.2024

Вітаю, спочатку, як ви вже зауважили, що ви в мене врізалися. Я це сприйняв як напад на конвоювання. У цьому випадку я маю право відкривати вогонь, оскільки це зазначено в правилах конвоювання ДКВС.
1.10. Під час зупинки, автозак дозволено покинути тільки одному співробітнику, інший завжди повинен знаходитися в машині.
1.11. Під час нападу на автозак, патрульна машина повинна за всяку ціну відрізати порушників від ув'язнених.
1.12. При нападі на конвой співробітники ДКВС повинні запросити допомогу у НПУ, СБУ, в разі необхідності мають право так само запросити допомоги ЗСУ.
2.1. Відкривати вогонь на ураження при екстрених ситуаціях, таких як втеча ув'язнених/напад на автозак.
3.2 Виходити з мікроавтобуса.
Виняток: напад, поломка Т/З.

Також, як ви написали "х2 DM in GZ", друга особа почала некультурно виражатися в мою сторону. У цьому випадку мені також дозволено відкривати вогонь на поразку відповідно до встановлених правил.
разі виникнення загрози нападу або совісної образи честі військовослужбовця ДКВС:

Крок 1. "Громадянине, якщо ви не припините образи, ваші дії будуть розцінені як такі, що ганьблять честь службовця ДКВС, і до Вас буде застосовано силовий вплив" або "Громадянине, якщо ви не покинете територію, ваші дії будуть розцінені як спроба нападу, і до вас буде застосовано силовий вплив".
(5 сек. очікування на виконання вимог)

Крок 2. Зробити попереджувальний постріл у повітря. Повторити вимоги припинити протиправні дії.
(3 сек. очікування на виконання вимог)

Крок 3. Оголосити про готовність відкрити вогонь на ураження. <<постріл у повітря>> "Стріляю!!!"

Крок 4. Вразити ціль вогнепальною зброєю.

Крок 5. Доповісти старшому або черговому про застосування щодо цивільної особи вогнепальної зброї.

Примітка: У разі нападу, нападник уражається вогнем автоматичної зброї без попередження.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
Вітаю, спочатку, як ви вже зауважили, що ви в мене врізалися. Я це сприйняв як напад на конвоювання. У цьому випадку я маю право відкривати вогонь, оскільки це зазначено в правилах конвоювання ДКВС.
1.10. Під час зупинки, автозак дозволено покинути тільки одному співробітнику, інший завжди повинен знаходитися в машині.
1.11. Під час нападу на автозак, патрульна машина повинна за всяку ціну відрізати порушників від ув'язнених.
1.12. При нападі на конвой співробітники ДКВС повинні запросити допомогу у НПУ, СБУ, в разі необхідності мають право так само запросити допомоги ЗСУ.
2.1. Відкривати вогонь на ураження при екстрених ситуаціях, таких як втеча ув'язнених/напад на автозак.
3.2 Виходити з мікроавтобуса.
Виняток: напад, поломка Т/З.

Також, як ви написали "х2 DM in GZ", друга особа почала некультурно виражатися в мою сторону. У цьому випадку мені також дозволено відкривати вогонь на поразку відповідно до встановлених правил.
разі виникнення загрози нападу або совісної образи честі військовослужбовця ДКВС:

Крок 1. "Громадянине, якщо ви не припините образи, ваші дії будуть розцінені як такі, що ганьблять честь службовця ДКВС, і до Вас буде застосовано силовий вплив" або "Громадянине, якщо ви не покинете територію, ваші дії будуть розцінені як спроба нападу, і до вас буде застосовано силовий вплив".
(5 сек. очікування на виконання вимог)

Крок 2. Зробити попереджувальний постріл у повітря. Повторити вимоги припинити протиправні дії.

Крок 3. Оголосити про готовність відкрити вогонь на ураження. <<постріл у повітря>> "Стріляю!!!"

Крок 4. Вразити ціль вогнепальною зброєю.

Крок 5. Доповісти старшому або черговому про застосування щодо цивільної особи вогнепальної зброї.

Примітка: У разі нападу, нападник уражається вогнем автоматичної зброї без попередження.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ.
хто на тебе нападав? я їхав в НПУ вихожу ти починаєш тулити, адекватно?
І ще будь ласка поясни, як люди без зброї можуть нападати???

Останнє редагування:

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Останнє редагування:

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Вітаю!

Перерозглянувши скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець Рагнар Хелл - /jail 60 PG
Гравець Ігор Гриф -
/pmute 60 Образа Гравців

Вас було вбито не на території ЗЗ, але через перевищення своїх повноважень, та стрільбою в ЗЗ заступнику буде видана сувора догана.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі