Відмовлено Василь Перегінець / Некомпетентність + видача покараннь Для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Айрон Дженкінс
  3. Суть скарги: Адміністратор дивився на 3 скарги -
    1. мене заоскали та поїхали на машині - тута
    2. заоскали соклана - туточки
    3. теж був оск соклана + провокація - Ось тут
    - Але адміністратор приняв до своєї уваги, що данні скарги відносяться до однієї ж сиуації та чомусь гравець отримав покарання тільки за то, що оскав мене, а оск мого соклана адмін залишив непоміченим....
    Також прикріпляю докази що до некомпетентності данного адміністратора, після перегляду моєї скарги в якій пише про мут 60-180хв в грі видає мут на 30хв, при репорті, не пояснює ситуацію а просто видає адмінську базу "не згодні з покаранням пишіть скаргу на форум" , після репорту, щоб до мене тп Ілля Лисенко (ЗГС Держ) адміністратор одразу змінює покарання з 30хв на 80хв, дивно? Передумав) Попрошу прийняти міри та видати гравцю який 3 рази оскав в різних ситуаціях мут та переглянути історію покараннь, щоб задуматись над видачею покарання (( Порушення правил серверу)) Хоча якшо я добре пам'ятаю то гравець уже отримував данне покарання, та після чого в його поведінці нічого не змінилось. Дякую за увагу . З повагою ваш Айрон Дженкінс
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Некопметентність
  5. Дата походження: 27.06.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,030
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Так як адміністратор переглянув 3 скарги, здійснив перевидачу покарання.
На майбутнє, коли будете створювати скарги прикріпляйте усе в одній темі.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі