🖤Аркаша Хелл🖤
Я родился что-б вам показать как надо....
- Реєстрування
- 26 Кві 2024
- Дописи
- 104
- Реакції
- 179
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Айрон Дженкінс
- Суть скарги: Адміністратор дивився на 3 скарги -
1. мене заоскали та поїхали на машині - тута
2. заоскали соклана - туточки
3. теж був оск соклана + провокація - Ось тут
- Але адміністратор приняв до своєї уваги, що данні скарги відносяться до однієї ж сиуації та чомусь гравець отримав покарання тільки за то, що оскав мене, а оск мого соклана адмін залишив непоміченим....
Також прикріпляю докази що до некомпетентності данного адміністратора, після перегляду моєї скарги в якій пише про мут 60-180хв в грі видає мут на 30хв, при репорті, не пояснює ситуацію а просто видає адмінську базу "не згодні з покаранням пишіть скаргу на форум" , після репорту, щоб до мене тп Ілля Лисенко (ЗГС Держ) адміністратор одразу змінює покарання з 30хв на 80хв, дивно? Передумав) Попрошу прийняти міри та видати гравцю який 3 рази оскав в різних ситуаціях мут та переглянути історію покараннь, щоб задуматись над видачею покарання (( Порушення правил серверу)) Хоча якшо я добре пам'ятаю то гравець уже отримував данне покарання, та після чого в його поведінці нічого не змінилось. Дякую за увагу . З повагою ваш Айрон Дженкінс - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Некопметентність
- Дата походження: 27.06.2024