Розглянуто Василь Перегінець | Неправильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Іван Громов
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна головна адміністрація, звертаюся до вас з проханням перерозглянути мою скаргу. Так як я не згоден з вердиктом данного адміністратора, по перше адміністратор надав мені не повну відповідь на скаргі, бо почав зі слов "також", по друге на мойому відеодоказі чітко чутно мій голос, можливо у адміністратора був вимкнений звук. По третє ситуація на скарзі виглядає так: Я затримую особу, після чого його друг починає його вбивати, побачивши це, я одразу включаю відеофіксацію та фіксую данне порушення в моменті, після чого інформую данного гравця про його порушення та про майбутню скаргу на форумі. Ситуація прозора як вода та на моему відео чітко видно порушення та айді порушника, прохання про повний перерозгляд скарги, адміністратора покарати за неправильний розгляд скарги. Дякую, сподіваюсь на ваш розумний розсуд.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання Вердикт, в разі його змінення.
  5. Дата походження: 27.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто, з адміністратором буде проведено сувору бесіду стосовно даної ситуації та звернено увагу на уважність під час розгляду.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі