Рікардо Ріверс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 27 Лип 2023
- Дописи
- 49
- Реакції
- 37
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Рікардо Ріверс
- Суть скарги: Доброго дня! Надіюсь у вас ще день бо у мене вже ніч. Ближче до справи. У віп чаті ігрок "Назар Міхал" спитав що дає новий промокод який адміністратори добавили на сервер і я йому відповів "100k / 10 donate / 10k dosvid" Що це означає.. Це означає 100 тисяч ігрової валюти. 10 карбованців і 10 тисяч ігрового досвіду. Даний Василько Перегінець в цьому побачив якусь рекламу і видав мені мут на пів години за рекламу) Мій досвід ігри в такі RP проекти і похожі даному 7 років а тоб-то з 2017го року і таке я бачу вперше
Я трачу свою дорогу електроенергію яка зараз в Україні коштує 2.64 грн/кВт трачу свій найдорогоцінний час із-за того що якийсь Василько непонятно як став на адмінку і непонятно як володіє правами адміністратора. Я в ніякому разі не хочу його принизити але будь-ласка старша адміністрація я вас дуже прошу навчіть даного Василька розуміти що таке "Реклама" а що таке просто інформативне повідомлення а також раджу йому РП терміни нагадати бо скоріш за все він їх навіть незнає)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 09.03.2024