Микита Гурін
02 Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Тра 2025
- Дописи
- 136
- Реакції
- 168
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Микита Гурін
- Суть скарги: Я, Микита Гурін вчора подав скаргу на особу "Олексій Чілл" за масові порушення правил нападу на ВЧ. Після розгляду скарги Василь Перегінець виніс вердикт: Недостатньо доказів.Якщо у вас є повний відеодоказ, подайте скаргу знову.
Перейдемо до самої скарги: скарга була написана за порушення "Правил нападу на ВЧ", а саме: 2.1, 2.9 та 3.7.
Пояснюю порушення від гравця:
2.1 - Оскільки я бачив всього 2 людини на території ВЧ, які почали стріляти по бійцям, відповідно я вважаю це за порушення.
2.9 - На відео чітко видно, що людина в перший раз вбила мене, після цього я вилікувався, та вийшов з медпункту. Не пройшовши 30 секунд після мого виходу на вулицю, особа мене вбила повторно.
3.7 - Також хочу зауважити, що на відеофіксації відображено час "15:50", тобто, порушення зазначеного пункту.
Висновок винесення невірного вердикту: Оскільки на відеофіксації чітко видно всі порушення від гравця, вважаю вердикт Василя Перегінця - невірним. Прошу перерозглянути мою скаргу, винести відповідний вердикт та провести бесіду з адміністратором, щоб надалі не було непорозумінь.
З повагою - Микита Гурін. - Доказ видачі покарання: ТУТ
- Дата походження: 07.09.2025