Кірілл Фантом
PHANTOM
- Реєстрування
- 28 Лис 2023
- Дописи
- 184
- Реакції
- 107
- Бали
- 48
1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
2. Особистий нікнейм: Кірілл Фантом | 6788080
3. Суть скарги:
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
5. Дата походження: 18.01.2025
2. Особистий нікнейм: Кірілл Фантом | 6788080
3. Суть скарги:
Я незгоден із покаранням, яке було видано нашому клану вчора, а саме — попередження. На мою думку, вчинене порушення не є настільки критичним, щоб увесь клан отримував покарання.
Мут було видано адміністратором під нікнеймом "Данило Шульга", я прошу повторно переглянути відеодокази цього адміністратора, а також вердикт, який був винесений Василем Перегінцем (попередження клану).
Звертаю вашу увагу, що зі сторони агресора — Валіка Янко — були значні провокації у голосовому чаті, а гравець Олександра Янко допускала провокації у текстовому чаті (це можна побачити на скріншоті, прикріпленому до скарги Валіка Янко).
Хочу зазначити що Олександра Янко є лідером клану, тож попрошу за потреби застосувати відповідні штрафні санкції.
Мут було видано адміністратором під нікнеймом "Данило Шульга", я прошу повторно переглянути відеодокази цього адміністратора, а також вердикт, який був винесений Василем Перегінцем (попередження клану).
Звертаю вашу увагу, що зі сторони агресора — Валіка Янко — були значні провокації у голосовому чаті, а гравець Олександра Янко допускала провокації у текстовому чаті (це можна побачити на скріншоті, прикріпленому до скарги Валіка Янко).
Хочу зазначити що Олександра Янко є лідером клану, тож попрошу за потреби застосувати відповідні штрафні санкції.
5. Дата походження: 18.01.2025