Розглянуто Василь Перегінець // некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лис 2023
Дописи
184
Реакції
107
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Кірілл Фантом
  3. Суть скарги:
    Звертаюся до вас зі скаргою на адміністратора Василя Перегінця, який займає посаду головного слідкуючого за неофіційні організації (ГС Неоф.). На мою думку, а також на думку інших гравців, його робота є некомпетентною та викликає ряд питань.

1. Попередження клану PHANTOM
    1 жовтня 2024 року мій клан PHANTOM отримав попередження за причиною №9 (докладніше можна ознайомитися за
    [цим посиланням]). Після цього я написав Василю у приватні повідомлення в Telegram, запитуючи, чому клан отримав попередження. Він відповів, що в таблиці кланів не вказаний мій Discord. Однак я завжди вказував свій Discord під час реєстрації чи перереєстрації клану ([посилання на допис про реєстрацію]).

Я запропонував Василю вказати свій Discord ще раз, щоб він зміг внести його в таблицю, на що отримав відповідь: "через форум". Я пояснив, що знаходжусь у іншій країні та не маю змоги перереєструвати клан, на що він відповів, що його це не цікавить, після я написав йому, що мене дратує цей форум. Після цього Василь видалив переписку. Я знову звернувся до нього з питанням, чи я його образив, і як наслідок був заблокований.

Прошу зняти попередження з мого клану та накласти відповідні санкції Василю.

2. Ігнорування заявки на нейтралітет
    Я подав заявку на форумі щодо укладення нейтралітету з кланом MARLBORO (
    [посилання]), проте Вася просто проігнорував її. Після моєї заявки було подано кілька інших, які він успішно розглянув. Моя заявка на нейтралітет залишається без відповіді вже шість днів.

Це виглядає як особиста неприязнь до мене та мого клану PHANTOM, особливо після нашого спілкування в Telegram. Інший гравець, який подав заявку після мене, отримав наступну відповідь: «
    Відмовлено, оскільки один клан має подати заявку на оголошення нейтралітету, а інший має подати заявку у відповідь на прийняття нейтралітету. Форми заповнення є на першій сторінці в даній темі.» ([посилання]). Однак ніколи не було необхідності подавати дві заявки для укладення нейтралітету.

Прошу прийняти мою заявку на нейтралітет з кланом MARLBORO та накласти відповідні санкції Василю Перегінцю.

3. Відсутність заходів на сервері для неофіційних організацій
    З часу, коли Василь Перегінець став головним слідкуючим за неофіційними організаціями (ГС Неоф.), на сервері не було проведено жодного турніру чи ГРП. Для порівняння, на сервері "Північна Україна" такі події відбуваються щотижня, а інколи навіть частіше. Часто організовуються турніри й битви за території для всіх кланів, навіть тих, які не перебувають у картелях.

Останнє ГРП на сервері "Західна Україна" було понад два місяці тому. Останній турнір організував колишній адміністратор Данило Мозолевський, який після його проведення залишив посаду. Коли ми з іншими гравцями просимо Василя провести будь-який турнір або подію, отримуємо відповідь: "Де мені брати гроші?". Ми пояснювали йому, що попередні адміністратори, такі як Ріна Мкртчан і Іван Кучин, завжди знаходили способи організувати заходи, проте Василь ігнорує наші прохання.

Прошу накласти відповідні санкції Васі та вирішити питання щодо його роботи на посаді ГС Неоф., оскільки неофіційні організації на сервері стають неактивними.

Ми, гравці, є споживачами продукту Ukraine GTA, який створив ФОП Григорій Олександрович Густілін. Для нас є неприйнятним таке ставлення адміністрації до гравців. Ми прагнемо отримувати позитивні емоції від гри, а не стикатися з байдужістю з боку адміністратора.

Прошу розглянути це питання та прийняти відповідне рішення в інтересах усіх гравців.

З повагою,

Кірілл Фантом та спільнота Західної України!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у скарзі
  5. Дата походження: 23.10.2024

Останнє редагування модератором:

Василь Перегінець

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,636
Реакції
1,393
Бали
253
Вітаю!
Давайте пройдемося по порядку.

1. Щодо попередження: чому ваш клан отримав догану? Ваш клан отримав попередження через неоновлення Discord-даних вашого модератора, оскільки в таблиці кланів обов'язково мають бути внесені Discord-дані лідера та модераторів для зв'язку зі слідкуючою адміністрацією.
2. Наступне питання: чому ваш клан не був у списку в Discord-каналі "Новини"? Можливо, я забув записати ваш або деякі інші клани в канал Discord, оскільки під час перевірки було дуже багато кланів, тому я міг випадково пропустити.
3. Щодо вашого запитання про ігнорування нейтралітету: чому я пропустив? Почнемо з того, що з 10 жовтня в неофіційних організаціях залишилось всього дві людини, які за ними слідкують - це ГС і ЗГС Неоф. Ми не можемо встигати все перевіряти, і вашу заявку було випадково пропущено. Якщо дивитися по таблиці, то у вас із кланом MARLBORO не було ні війни, ні союзу.
4. Щодо заявки, яку відхилив ЗГС Неоф: тоді активно змінювали та додавали правила в розділ неофіційних організацій, і на той момент нейтралітет мали прийняти обов'язково два клани. Наразі це вже виправлено.
5. Щодо прийняття заявки з кланом MARLBORO: заявка буде прийнята, але повторюся, у вас із цим кланом немає ні війни, ні союзу. Надалі перевіряйте в таблиці, чи є у вас війна або союз із відповідним кланом в офіційній
таблиці кланів.
6. Щодо проведення ГРП, турнірів тощо: наразі для проведення ГРП або якогось турніру потрібна підготовка, зокрема збір людей, тому зараз із цим є труднощі. У майбутньому ми плануємо їх проводити.
7. Щодо ваших слів, цитую: "З часу, коли Василь Перегінець став головним слідкуючим за неофіційними організаціями (ГС Неоф), на сервері не було проведено жодного турніру". Як я вже казав у попередньому пункті, з цим є тимчасові труднощі.
8. Щодо ваших слів про останнє ГРП та турнір, цитую: "Останнє ГРП на сервері 'Західна Україна' було понад два місяці тому. Останній турнір організував колишній адміністратор Данило Мозолевський, який після його проведення залишив посаду". Щодо турніру: ми разом із паном Мозолевським організовували турнір, перевіряли заявки, хто буде допущений, а хто ні. На жаль, у день турніру пан Мозолевський покинув посаду ГС Неоф, і я, як тодішній ЗГС Неоф, був змушений завершити турнір самостійно.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,121
Реакції
4,992
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор дав відповідь на усі запитання, ми візьмемо до уваги питання щодо заходів.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі