Розглянуто Василь Перегінець // неправильна видача покарання (лише для керівництва)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Вілсoн

С Неоф 02 | Західна Україна
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
332
Реакції
60
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Вадим Вілсон
  3. Шановне керівництво,
    Вітаю! Адміністратор Василь Перегінець виніс покарання за скаргою, зокрема, за багоюз (стріляв з вікна), хоча це не заборонено. Зв'язавшись з ним, ми продовжили обговорення в Discord разом з ГА Олегом Галицьким та Василем Перегінцем. Під час розмови я запитав, де саме був багоюз. ГА почав показувати відео, де урон проходить то є, то ні, хоча на форумі це ніде не вказано, і я не знав про це, як і будь-який інший гравець. Прошу вас переглянути скаргу ще раз. Хочу також зазначити, що якби я не звернувся до адміністратора, скаргу б не перерозглянули, і покарання було б винесено тільки нам, тоді як гравцям і клану STSR – ні. Це створює враження необ'єктивного підходу або можливого фаворитизму.

Прошу керівництво переглянути скаргу та прийняти справедливе рішення.

З повагою, Вадим Вілсон​
  4. Суть скарги:
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Перехід на посилання скарги
  6. Дата походження: 24.08.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,198
Реакції
5,437
Бали
257
Вітаю!

Детально ознайомившись з Вашою скаргою та доказами від головної адміністрації, можу ствердити наступне:

Дана дія прирівнюється до використання багоюза через те, що по вам не проходить шкода, яку наносить інший гравець під час стрільби з використанням анімації стрільби "назад" або "вперед", тому адміністрацією було видано дане покарання.

Оцінивши дану ситуацію, догану клану за використання багоюза буде знято, общаку з клану не буде списано, та буде внесено поправку до правил Ukraine GTA щодо даного багоюзу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі