Відмовлено Василь Порошенко RP-біографія на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лют 2026
Дописи
6
Реакції
11
Бали
8
Порошенко Василь Васильович, народився 7 червня 1998 року в місті Києві в родині, де закон і порядок завжди були на першому місці. Мій батько працював у правоохоронних органах, присвятивши своє життя розслідуванню особливо важливих справ, а мати викладала правознавство та конституційне право в ліцеї. З раннього дитинства я виховувався в атмосфері поваги до державної служби, дисципліни та чесності. Розповіді батька про важливість захисту прав громадян та підтримання порядку сформували моє світобачення та заклали міцний фундамент для майбутнього вибору професії. У шкільні роки я навчався старанно, виявляючи особливий інтерес до гуманітарних наук, історії та правознавства. Завдяки аналітичному складу мислення та спокійному характеру, мені часто вдавалося мирно вирішувати конфліктні ситуації серед однолітків, що допомогло мені здобути авторитет у колективі. Прагнучи розвиватися не лише інтелектуально, а й фізично, у віці десяти років я почав активно займатися рукопашним боєм та тактичною підготовкою. Регулярні виснажливі тренування загартували мій характер, навчили мене залізній дисципліні, самоконтролю та вмінню діяти швидко і виважено в будь-яких стресових та критичних ситуаціях. Моє дитинство пройшло під знаком спорту, постійного самовдосконалення та чіткого розуміння того, що моє майбутнє буде пов'язане виключно служінням суспільству та державі.

Глава II

У 2013 році, коли мені виповнилося 15 років, мою родину перевели на нове місце служби батька, і ми змінили місце проживання, переїхавши до міста Дніпро. Нове місто та зміна школи стали для мене першим серйозним життєвим викликом, який вимагав швидкої адаптації. Завдяки внутрішньому стрижню я швидко інтегрувався в новий колектив, продовжив спортивні тренування та успішно представляв свою школу на міських змаганнях з бойових мистецтв, де неодноразово виборював призові місця. У цей же період у мене з'явилося серйозне захоплення автомобільною культурою та технікою. Я присвячував вільний час вивченню технічних характеристик автомобілів, будові двигунів та механізмів, мріючи в майбутньому придбати потужний і надійний транспортний засіб. У 2015 році я закінчив середню школу із золотою медаллю та, маючи чітку мету, успішно склав іспити для вступу до Національної академії внутрішніх справ на юридичний факультет. Роки навчання в академії стали для мене школою справжнього гарту. Суворий розпорядок дня, постійні наряди, ранні підйоми за тривогою, поглиблене вивчення права, а також щоденні заняття з вогневої та тактичної підготовки навчили мене працювати в режимі багатозадачності. За високі успіхи в навчанні та зразкову дисципліну я був призначений старостою групи та неодноразово отримував подяки від керівництва курсу. Під час навчання я також намагався підробляти у вільний час, щоб самостійно забезпечувати свої потреби та відкладати кошти на реалізацію своєї автомобільної мрії. Академію я закінчив з відзнакою, отримавши диплом магістра права та перше офіцерське звання.

Глава 3

Одразу після закінчення навчання у 2021 році я розпочав свою практичну діяльність у лавах Національної поліції України в місті Дніпро на посаді офіцера патрульної поліції. Цей етап кар'єри дав мені колосальний практичний досвід безпосередньої взаємодії з громадянами, надання першої допомоги, врегулювання гострих конфліктів та затримання правопорушників. Я швидко навчився приймати відповідальні рішення в умовах дефіциту часу. Мої аналітичні здібності та сумлінне виконання службових обов'язків були помічені керівництвом, завдяки чому я перевівся до слідчих підрозділів, а згодом отримав чергове звання Капітана поліції та очолив один із профільних тактичних відділів. На цій посаді я здобув важливі навички управління особовим складом, планування операцій та справедливого розподілу обов'язків.

Мої страхи;
Страх бездіяльності у критичний момент: Страх виявитися безсилим у ситуації, коли цивільним громадянам потрібна негайна допомога, або через зовнішні обставини (дефіцит часу, брак інформації) не встигнути врятувати людське життя.

Страх допустити професійну помилку (документальний страх): Через суворе дотримання закону, є побоювання через неуважність припуститися помилки в процесуальних документах, кримінальних провадженнях чи рапортах, що може дозволити злочинцеві уникнути справедливого покарання в суді.

Останнє редагування:

Михайло Флоренс

Старший Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
320
Реакції
175
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу RP- біографію, виношу вердикт:
Ваша біографія буде відмовлена через порушення правил написання:

2.1. У біографії має простежуватися реальна хронологія віку. Історія має закінчуватися на нашому часі (сьогодені).
3.1. У біографії має бути мінімальне оформлення, інакше вона буде відхилена.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі