Розглянуто Вася Ворон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

василь воронов

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
80
Бали
21
Переглянути мій блок може ошиблися може був п'яний шото чудив не помню бо янтарь дає про себе знать не можу щоб вечерком не роздавить 1-2 двушки никней Вася Ворон постараюся вести себе адекватніше

Артем Привид

Звичайний клановець | 03
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
197
Реакції
88
Бали
33
Ти й адекватно? Не сміши мене. Я коли тебе не побачу, ти себе ведеш неадекватно. Нон РПшиш, оскаєш, ДМиш тощо. Від тебе постійно порушення. Адміни тебе карають, карають і ще раз карають, тобі все одно на це, і адміністрація вирішила тебе забинити. З рішенням адміністрації цілком згоден. Тільки я би взагалі на 6000 днів забанив би за таку поведінку

василь воронов

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
80
Бали
21
Ти й адекватно? Не сміши мене. Я коли тебе не побачу, ти себе ведеш неадекватно. Нон РПшиш, оскаєш, ДМиш тощо. Від тебе постійно порушення. Адміни тебе карають, карають і ще раз карають, тобі все одно на це, і адміністрація вирішила тебе забинити. З рішенням адміністрації цілком згоден. Тільки я би взагалі на 6000 днів забанив би за таку поведінку
Тошо ти форумний знає весь 03 сервер

𝐁𝐨𝐫𝐢𝐤

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
152
Реакції
131
Бали
48
Переглянути мій блок може ошиблися може був п'яний шото чудив не помню бо янтарь дає про себе знать не можу щоб вечерком не роздавить 1-2 двушки никней Вася Ворон постараюся вести себе адекватніше
Ахахаха

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
хахахахахахаххахах

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши вашу історію покарань, можу затвердити що блокування видано вірно.
Ви систематично отримуєте блокування за порушення правил.

Відбувайте покарання!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі