Зачинено Вася Кулик // Незаконне підвищення + Порушення правил прийому працівників + Порушення правил лідера фракції + "Кумовство"// На розгляд ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
28
Реакції
5
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника: Вася Кулик №121180
  2. Особистий нікнейм: Олег Каменний №149242
  3. Суть скарги: ПРОШУ суворо покарати, лідера фракції ГУНП м.Дніпро п.Кулика, за повторне порушення "правил лідера проекту UKRAINE GTA", а саме за наступні правопорушення:
    - Розділ "1", пункт "1": "Лідер не повинен порушувати правила сервера і цей статут"
    - Розділ "1", пункт "3": "Лідер зобов'язаний знати та дотримуватися цього статуту"
    - Розділ "2", пункт "1": "Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом. Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим"
    - Розділ "3", пункт "1": "Лідер несе відповідальність за грубі порушення правил сервера всередині свого складу"
    - Розділ "3", пункт "4": "Лідер/заступник має право підвищити гравця не більше 1 (одного) разу за день"
    - Розділ "5", пункт "8": "Співробітник може бути підвищений тільки один раз на день"
    - Розділ "5", пункт "9": "Решту заступників лідер зобов'язаний вибрати зі складу. Перед тим, як призначити гравця на посаду заступника лідер зобов'язаний опитати гравця і передати кандидата адміністрації сервера на розгляд"
    - Розділ "6", пункт "1": "Перед переведенням, гравець зобов'язаний погодити свій перевід з лідером/заступником фракції в якій перебуває та в яку хоче перевестись"
    - Перебуваючи на посаді лідера, п.Кулик, вже отримувавши догану за вищевказані правопорушення продовжує порушувати дані правила.
    Опираючись на "Систему підвищень для особового складу ГУНП м.Дніпро" складеного п.Куликом сумарне КД для підвищення працівників НПУ м.Дніпро до звання "майор" дорівнює - 23 (Двадцять три) дні. А беручи до уваги додані мною нижче фотодокази, п.Кулик підвищив працівника "Михайло Котик", до звання "Майор" за 1 (одну) добу, 22 (двадцять дві) години та 18 (вісімнадцять) хвилин.
    - Також, прошу звернути увагу на відсутність у трудовій книзі п.Котика, наданій мною у фотодоказах, знайдену мною під час проведення службового розслідування, пункту про переведення з цивільної державної структури до державної структури МВС - ВІДСУТНЄ.

-
    ВАЖЛИВО: Дана скарга немає жодного відношення до цієї скарги: (08.09.2023). У сьогоднішній скарзі фігурують абсолютно інші правопорушення, інші гравці, та інша дата!
  4. Доказ видачі покарання (знімок з екрана/відео):
    - Фотодоказ №1: Відсутність Переведення.
    - Фотодоказ №2: Підвищення (2-3) - Згідно "Системі підвищень для особового складу ГУНП м.Дніпро" КД - 1 (один) день, а з моменту останнього підвищення пройшла лише 1 (одна) година 21 (двадцять одна) хвилина.
    - Фотодоказ №3: Підвищення (3-4) - Згідно "Системі підвищень для особового складу ГУНП м.Дніпро" КД - 2 (два) дні, а з моменту останнього підвищення пройшло лише 22 (двадцять дві) години та 18 (вісімнадцять) хвилин.
    - Фотодоказ №4: Підвищення (4-9) - Згідно "Системі підвищень для особового складу ГУНП м.Дніпро" КД - 20 (двадцять) днів, а з моменту останнього підвищення часу взагалі не пройшло.
  5. Дата походження: 12.09.2023

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
28
Реакції
5
Бали
8
п.Ангел, якщо вам дуже було дуже цікава відповідь на задане вами запитання, я не розумію причину видалення?
Але я все ж відповім:
По перше - які образи, в жодному разі не було жодної образи, лише справедливість.
По-друге - я не збирався підвищуватись, я збирався адекватно, по людяному змінити моє місце роботи. Але вищезазначений правопорушник вирішив поступити не чесним шляхом, чим примусив мене показати людям дійсне обличчя начальника ГУНП м.Дніпро, що в мене першокласно вдалось зробити, як показує практика.
По-третє - як раз, я виконую свою роботу, тому запитання "Тобі немає що робити?" - не доречне.

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Шановний гравець

Обзайомившись ще раз з усіма попередніми скаргами на лідера від вас, та вияснивши деталі, лідер отримував за свої помилки покарання, але тепер ви через власні образи на Василя Кулика, за ваше звільнення шукаєте деталі порушення/незначні косяки, можна було перевести це на уважність, але до моменту коли ви самостійно кинули переписку з другим адміністратором Ваші слова, як ви сказали "Спортивний интерес" це підштовхує вас до зливу лідера через власні амбіції. Також тепер ви залишаєте скаргу де вказуєте точну дату та час підвищення, тим самим показуючи що ви шукаєте спеціально недоліки на лідера, помилки, і другий матеріал. Вказавши вище написане, лідер Василь Кулик отримає покарання за невчасне підвищення співробітників, також ваш аккаунт Олег Каменний буде заблокований за злив лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі