Олег Каменний
Козак
- Реєстрування
- 28 Сер 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
- Нікнейм лідера/заступника: Вася Кулик №121180
- Особистий нікнейм: Олег Каменний №149242
- Суть скарги: Згідно з правилами форуму, а саме правил лідера державних організацій, Генерал Національної поліції України м.Дніпро порушив наступні правила:
Розділ "2", пункт "6": "Лідер має утримувати розділ своєї організації на форумі в належному вигляді, оскільки він є модератором розділу" - після моменту звільнення моєї особи пройшло майже 50 годин, але змін на державному порталі, за недбалого відношення до своєї роботи, Національної поліції не відбулось.
Розділ "8", пункт "1": "Лідер зобов'язаний заповнити підфорум своєї організації протягом 48 годин з моменту видачі модерації" - з моменту останніх кадрових змін (звільнення моєї особи) пройшло майже 50 годин, але на держ. порталі змін не відбулося!
ВАЖЛИВО: Прошу, взяти до уваги, що всі зміни на держ. порталі з моменту (12.09.2023 19:28) вважаються не дійсними та виконані з мотиву уникнути відповідальності. - Доказ видачі покарання (знімок з екрана/відео):
- Фотодоказ №1: Точна дата звільнення моєї особи: Тут
- Фотодоказ №2: Посада нач. ДВБ на даний час на держ. порталі НПУ м.Дніпро, а саме 19:19: Тут
- Відеодоказ №1: Доказ того, що дана інформація дійсно знаходиться на держ. порталі в реальному часі без змін Часу на ПК та у грі GTA UA: Тут - Дата походження: 12.09.2023