Екс Релонс
Новий гравець
- Реєстрування
- 6 Тра 2023
- Дописи
- 14
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Нікнейм гравця: Вася Москалюк [96046]
Особистий нікнейм: Екс Релонс [28343]
Суть скарги: Передісторія: Десь за 7 хвилин до зльоту квартири в будинку №34 з'являється гравець на ім'я "Вася Москалюк", який дуже активно свапав м4 у себе в руці, паралельно щось обговорюючи з іншим гравцем ( Дима Тимошенко [111696] ). На мітці нас було всього троє (наскільки я розумію Вася Москалюк вже володіє квартирою в цьому будинку), тобто потенційних покупців було лише два - я, та Дима Тимошенко.
Далі я ввімкнув запис, на якому видно як цей гравець стріляє мені у спину за 30 секунд до зльоту, а його друг або знайомий спокійно ловить цю квартиру (додам скріншот зроблений вже після зльоту).
Докази (скріншот/відео):
Скріншот інфи з рієлторки: *клац1* *клац2*
Скріншот власника квартири: *клац*
Запис порушення: *клац*
Дата порушення: 07.07.25
P.S. ЩЕ РАЗ ПЕРЕПРОШУЮ ЗА МУЗИКУ НА ФОНІ
Особистий нікнейм: Екс Релонс [28343]
Суть скарги: Передісторія: Десь за 7 хвилин до зльоту квартири в будинку №34 з'являється гравець на ім'я "Вася Москалюк", який дуже активно свапав м4 у себе в руці, паралельно щось обговорюючи з іншим гравцем ( Дима Тимошенко [111696] ). На мітці нас було всього троє (наскільки я розумію Вася Москалюк вже володіє квартирою в цьому будинку), тобто потенційних покупців було лише два - я, та Дима Тимошенко.
Далі я ввімкнув запис, на якому видно як цей гравець стріляє мені у спину за 30 секунд до зльоту, а його друг або знайомий спокійно ловить цю квартиру (додам скріншот зроблений вже після зльоту).
Докази (скріншот/відео):
Скріншот інфи з рієлторки: *клац1* *клац2*
Скріншот власника квартири: *клац*
Запис порушення: *клац*
Дата порушення: 07.07.25
P.S. ЩЕ РАЗ ПЕРЕПРОШУЮ ЗА МУЗИКУ НА ФОНІ
Останнє редагування: