Схвалено Вася Мудрик ДМ+ДБ+РК+ Неповага // №253

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Коваленко

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
211
Реакції
155
Бали
443
1. Ваш нікнейм: Петро Коваленко #32828
2. Нікнейм порушника: Вася Мудрик #56914
3. Суть скарги:

Я почав набір, до мене приїхав гравець Вася Мудрик. Я попросив у нього документи, він надав трудову. Я побачив, що там КД, і прийняти його не зміг. Я йому відмовив, він випрошував прийняття, а по ітогу сів на мотоцикл та сказав: «Іди ***********************************». В цей час прибули НПУ. Він за ДБ НПУ, та ми відкрили вогонь із-за того.

Потім він намагався втекти, я добіг до нього, хотів вдарити тайзером, але він дістав зброю, і я не встиг так швидко взяти зброю, і по ітогу він мене вбив. А його вбили НПУ після того, як мене вбили.

Я релогнувся та побіг назад до АКПП. Так, я розумію, що я теж порушив РК, але у мене не було варіантів, тому що я мав продовжувати проводити набір.

Через пару хв. він знову приїхав, також порушив РК та почав знову ДМ і вбив співробітника НПУ.

Тайм-коди:

00:00 — Він просив прийняти.
00:12 — Послав мене.
00:55 — Навмисне ДБ.
01:00 — Відкриваємо вогонь після ДБ.
01:12 — Починає стріляти по мені.
03:09 — Він РК та почав знову ДМ.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тік
5. Дата порушення: 17.08.2026

Останнє редагування:

Андрій Фаретті

Модератор /Південна Украна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
642
Реакції
446
Бали
478
Вітаю, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець Вася Мудрик[ID 56914] отримує покарання у вигляді деморгану 170 хв та мут 130 хв за порушення наступних правил Ukraine GTA:​
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

СХВАЛЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі