Розглянуто Вбивство без причини також образи | R -1194

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем _Свирид

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2025
Дописи
16
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Артем Свирид
2. Нікнейм порушника: Серьога Прокурор 60304
3. Назва клану порушника: Prokuratura
4. Суть скарги:

Скарга на порушення правил сервера (DM та Образи)
Звертаюся до адміністрації з проханням розглянути грубе порушення правил з боку гравця, що призвело до повної зупинки ігрового процесу. Мій персонаж перебував у громадському місці, займаючись повсякденними справами без будь-яких намірів вступати у конфлікт. Раптово, без жодної попередньої RolePlay-ситуації чи діалогу, даний гравець відкрив вогонь та вбив мого персонажа. З мого боку не було проявлено жодної агресії, провокацій чи дій, які могли б стати IC-причиною для такого вчинку.

Цей інцидент є прямим порушенням правила Deathmatch (DM), оскільки вбивство відбулося без вагомої ігрової причини. Гравець не робив жодних попереджень у чаті та не намагався розвинути хоча б мінімальний сюжет перед нападом. Такий стиль гри повністю руйнує атмосферу занурення та заважає іншим учасникам насолоджуватися процесом. Одразу після того, як мій персонаж опинився в лікарні, цей же гравець перейшов до особистих образ у текстовому чаті. Він почав використовувати нецензурну лексику та відверто провокувати мене на конфлікт поза ігровою ситуацією.

Такі дії свідчать про те, що гравець навмисно намагався зіпсувати мені настрій та ігровий досвід. Його поведінка є токсичною і абсолютно не відповідає стандартам спільноти нашого сервера. Я вважаю, що подібні вчинки не повинні залишатися безкарними, оскільки вони відлякують нових гравців. Адміністрація має звернути увагу на систематичність таких порушень, якщо вони мають місце. У мене є всі необхідні докази, включаючи скріншоти або відеозапис даного інциденту.

Прошу застосувати до порушника максимально суворе покарання згідно з чинним регламентом правил сервера. Це допоможе підтримати порядок і забезпечити комфортну гру для всіх адекватних користувачів. Сподіваюся на ваше швидке та справедливе рішення щодо цієї ситуації. Дякую за увагу до моєї проблеми та за вашу роботу з підтримки ігрової атмосфери. Чекаю на офіційну відповідь та підтвердження вжитих заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
16-17 c також в чятьі людина ображала мене.
6. Дата порушення: 04.01.2026

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравець 60304 отриує покарання у вигляді деморгана на 60 хвилин за DM та мут на 60 хвилин за неадекватні висловлювання
Гравець 98043 отриму покарання у вигляді мута на 15 хвилин за розмова в ноці

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі