Розглянуто Вбили на риболовлі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Бананчік

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Артем Волинський 62565 , 6387
2. Особистий нікнейм: Анатолій Буйний
3. Клан порушника: [ *********************************** ] , [ SHTORM ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MostWanted
5. Суть скарги: Я ловив рибу нікого не чипав , до мене під'їхав ЗАЗік з школопетами , подивились і поїхали кудись. І десь приблизно через 20-30 секунд мене вбивають зі снапи. Але в мене не був увімкнут фрапс. Потім я його включив і під'їхав до них. Я хотів виянити чому вони мене вбили. Ми новий клан , і у нас нема конфліктів ні с ким.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 05.03.2025

Богдан Бананчік

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Артем Волинський 62565 , 6387
2. Особистий нікнейм: Анатолій Буйний
3. Клан порушника: [ *********************************** ] , [ SHTORM ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MostWanted
5. Суть скарги: Я ловив рибу нікого не чипав , до мене під'їхав ЗАЗік з школопетами , подивились і поїхали кудись. І десь приблизно через 20-30 секунд мене вбивають зі снапи. Але в мене не був увімкнут фрапс. Потім я його включив і під'їхав до них. Я хотів виянити чому вони мене вбили. Ми новий клан , і у нас нема конфліктів ні с ким.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 05.03.2025
Клан першого порушника [ Стафф ] на англійскій чомусь блюрить

Денис Верман

.......
Активний гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
1,478
Реакції
443
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець [6387] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. + 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. - /jail 90

Гравець [197081] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. + 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. - /jail 90

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі