Відмовлено Вдарив тазером просто так на наборі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Kоломойський

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
10
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм лідера / заступника: Вячеслав Альварез (лідер ЗСУ)
2. Особистий нікнейм: Ванюша Макалістер
3. Суть скарги: Доброго дня, пишу скаргу на лідера ЗСУ через його нахабність та некомпетентність. Взагалом я пару днів тому прийшов на набір, я був перший, він мене поставив біля стінки геть не в тому боці де потім він строїв інших кандидатів на набір, я почекав пару хвилин і підійшов до нього, щоб спитати чому так, він сказав мені стати до строю, але я перепитав: "чому ви мене поставили під стінкою поки інші там?" Він мені навіть не дав попереджень, не дав 15 секунд, і взяв просто так тазером вдарив і вигнав з набору, хоч він не казав, щоб я покинув територію. Порозмовляйте з ним за цю ситуацію. Це ж вже не перша скарга.
4. Особисті докази (скриншот/відео):Немає, тому що я бомбанув і вийшов одразу.
5. Дата походження:16.03.2023(четвер)

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, шановний гравець!
Починаємо розбирати ситуацію: переставили Вас, тому що Ви встали на місці входу на ВЧ. З приводу переставили, нікого ніколи просто так не переставляють, на кожному наборі це звичайна ситуація, коли ми заводимо усіх на територію військомату та проводимо перевірку, після якої виводимо людей та пояснюємо їм чому вони не пройшли набір.
Хочу попередити на майбутнє: на військоматі потрібно ввести себе адекватно, не кричати, не бігати і тоді жодних проблем не виникає, я вже нічого не говорю про те, щоб забігати на територію.

Очікуємо на рішення адміністрації.

З повагою, В Альварез.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі