Зачинено Велика кількість порушень від одного "копа"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Тонні Дніпровський (101925)
  2. Особистий нікнейм: Павло Коломойський
  3. Суть скарги: Цей псевдополіцейський затримав мене абсолютно не представившись. У ході розмови псевдополіцейський не надавав своє посвідченння, хоча я його неодноразово просив. Далі він починає перетягувати РП і вимагати хабар,питати скільки можу дати, а статтю навішав, що наче я йомму пропонував, хоча це брехня і окрім цього впаяв мені ще одну статтю, а на прохання пояснити за що, просто проігнорував, просто щоб впаять. Він забрав у мене права абсолютно безпідставно і конфіскував всю мою зброю, хоча ліцензію на неї я маю. Окрім цього, були ще провокації, образи, перетягування РП і ігнорування. Вимагаю видати йому максимальне покарання і звільнити його зі своєї посади за всі свої порушення! Він не гідний представляти поліцію! Таймкоди: 0:00 - не представився, просто упакував в авто: 06:00 - не пред'явив посвідчення: 0:42 - ще раз прошу пред'явити посвідчення, у відповідь він мені погрожує: 1:14 - третій раз прошу, пред'яви посвідчення: 2:38 - вимагання хабаря: 2:50 - образа гравців, назвав мене бомжом: 2:59 - затикають мені рота і не дають сказати ні слова: 3:03 - кажуть, щоб я закрив ротяку і вимикають мені голосове: 3:15 - абсолютне незаконне вилучення зброї, хоча я маю ліцензію, про що вони навіть не запитали: 3:27 - знову погрози: 3:30 - провокація і неповажливе ставлення: 3:47 - ключове, він признається, що я йому не сподобався і я "жорстикй тіпок" тому почав накидувати статті, одну з яких одержання хабаря, хоча це його стаття, він пропонував, щоб я заплатив: 4:26 - відмова від розшифрування статті, за що, сказав що "розшифрую на форумі": 4:30 - вилучення абсолютно протизаконно мого водійського посвідчення без жодних пояснень: 5:48 - образа гравців: 6:15 - прошу надати права, повне ігнорування: 6:35 - нагло каже, що я переплутав і що він нічого не робив: 1:18 - перетягування РП.
Наскільки я зрозумів це бед коп, але він має порушувати в межах допустимого. Якщо я через його неправомірні дії зазнаю БЕЗ підстав матеріальної шкоди, то таке вважається за нон рп. Прошу звільнення.​
Дана особа користується своїми правами і має на мене особисту неприязнь. Подивіться самі скільки він на мене заливав скарг з спробою посадити.​
4. Докази (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 25.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі