Відмовлено Величезні вибачення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айс Ексайз

Шановний гравець
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
19
Реакції
35
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм: Айс Ексайз
  3. Суть скарги: Вітаю Шановний Лука Архангел, трапилося така ситуація, що по своїй помилці був скоєний обман гравця нашого 04 серверу, це був мій друг Льоха Бристелбек, так я вчинив погано, що так зробив але після того як я його обманув я одразу повернув йому кошти та вибачився перед ним, та також хочу попросити у вас свого щирого вибачення я дуже погано вчинив те що вас обманув, та це оскарження я пишу щоб ви просто знали що цей проект мені дуже дорогий як і весь 04 сервер в який я багато чого вклав, це моє перше масштабне покарання за всю історію моєї гри, я за цей час який я в бані вже дуже скучаю по свойому клану, друзям, та по всіх інших, так ви повністю правильно зробили що зробили мені обнулення акаунта, але я хочу щоб його розбанили тому що бажаю повернути свою айдішку та награні часи, я просто не хочу щоб така історія як мій акаунт пропадала безслідно, вибачте мене будь ласка. ( якщо у вас є можливість, то можете будь ласка скоротити термін бану. )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/rK1ChbLk
  5. Дата походження: 19:11:2025

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець , на жаль поки що не можемо вам зняти блокування аккаунта: По-перше ви спочатку робили махінації на свому другому аккаунті та отримали блокування , висновки не зробили а потім продовжили тут трішки порушувати правила.

В оскарженні відмовлено , зможемо вам дати шанс тільки 20.12.2025 якщо ви обдумаєте свою поведінку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі