Відмовлено Вербич Дмитро // Bad Cop

Діма Вербич

Активний
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
34
Реакції
1
Бали
11
Дитинство:

Надворі 1999 рік на світ появився я Діма Вербич в 10 28.1999 .Батькі Дмитра була відома сім'я Батько Лідер Сбу ,Мама була Головним лікарем у міській лікарні міста Харків вони обожнували сого Дмитра також одного разу батьсказав сину ким ти хочеш стати Дмитро й сказав що він хоче стати людиною що охороняєзлочинців.На що батько сказав що ця робота називається ДКВС у 2007 році Дмитро пшов у перший клас там він познайомився з дівченою яка йому дуже сподобалась але Дмитро немав часу знею розмовляти томущо наш Дмитро почав займатися спортом асаме Кік-Бокс 2010 році коли Дмитру було вже 10 він зайняв 1 місце по області далі він зайняв 1 місце на Україні і так пройшло його дитинство Цитата:Дитинство яке ти хороше

1587046046_1.jpg

Юність

Наступає 1 вересня "Мені18 років япоступаю в універсетет Харківський державний університет внутрішніх справ МВС Українитам я знайомлюсь зі своїми новими друзями Вася та Ростік ми зними дружили дуже добре одного дня я спитав а чи займаються спортом нащо вони сказали мені що вониб хотіли але незнають куди пйти я їм сказав щоб пішли разом зімною на Кік-Бокс і вітоді врни почали ходити зімною.Але одного дня вони почали мало гуляти почали менше говорити зімною але мизнову почали норомально спілкуватися такош я більше почав вчити про ДКВС і одного дня ми з всіма хто зімною вчився ми поїхали на ікскурсію до ДКВС там я познайомився з одним полковником і я сказав йому що я скоро прийду.На дворі оснь зараз я буду здавати екзамин прошо пів години Ура Ура Ура Ура я здав сказав я це ось так я пройшов універсетет

Доросле життя

В 2019 я закінчив Харківський державний університет внутрішніх справ МВС України,після цього я пішов в ДКВС.Генерал ніяк не хотів мене брати але я показав свою наполегливість і прагнення до праці в ДКВС.Звичайно що там на мене дивилися косо і давали завдання завжди тяжчі чим іншим рядовим.З місяцями я ставив на вище звання і тут я став на Старшину,я брав взятки маленькі за те щоб передати щось або зайти кудась і це були мізерні кошти.Тоді я вирішив стати на більше звання,і знов відчуття прагнення не зупиняло мене я вчив і вчив правила.Коли інші говорили що я ледве на Прапорщика стану.Я прагнув але цього було мало треба було вчити і вчити,настав цей день мене опитував Мінстер МВС,я переживав але всеж таки я вірив в себе.Я став на Полковника який виконує гідно свої службові обов'язки.Звичайно після такої престижної звання я захотів стати корупціонером.Це для того щоб забезпечити сім'ю яка вже мені як рідна..

Наші дні

Я служу народу України,тільки не в її користь.Я ДКВС,який бере хабар не в малих розмірах.Як говориться виживає "Той хто вміє вертеться".Я не хотів бути схожим на батьків але з часом я зрозумів чому вони так робили.Але тепер в мене є сім'я,діти,барити і хоть не рідні але все ж таки батькі.
итет

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Відхилено!
Занадто коротка біографія!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі