Відмовлено Верніть мені 151,01 гривню

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вован4ик

Козак
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
8
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Вованчик Баранчик [239291]. Сервер: Центральна Україна.
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: якщо ви ще-раз відмовите то я усіма способами напишу владельцу. Кароче задонив в гру 151,01 гривню щоб відкрити завдання і скіпну завдання які я не зможу виконати в на томість получаю бан аккаунта за обход блокування, і тут на мені пише по цій силці: ГА писав. Можу нада скріни куди я кидав гроші, айді та нік аккаунта та скріни що списали гроші
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скрін що списали гроші з карточки , Нік та айді, що кидав гроші на аккаунт , Скрін за що мене забанили
5. Дата порушення: 27.12.2025
6. Моя карточка, щоб ви змогли скинути компенсацію: 5355280021574924
7. Мій телеграм, щоб ви до мене звернулися: @vovan4ik_HE_beshka

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Два Ваших аккаунта були заблоковані по:
  • #01 Вованчик Круасанчик [#238650] [Останній вхід: 2 дні, 6 годин назад] [BANNED - Андрій Смітт: Порушення правил UKRAINE GTA 11.8
  • #01 Вованчик Бешка [#238861] [Останній вхід: 55 хвилин назад] [BANNED - Сергій Пасечник: Порушення правил UKRAINE GTA 11.8
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.

Що є дуже жорстким порушенням з Вашого боку.

Усі інші аккаунти були заблоковані по:

2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо.

Покарання видано вірно. Донат поверненю не підлягає. Вами були порушені правила UKRAINE GTA. Що підлягає під порушення умов та правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі