Вован4ик
Козак
- Реєстрування
- 20 Лис 2025
- Дописи
- 32
- Реакції
- 8
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм: Вованчик Баранчик [239291]. Сервер: Центральна Україна.
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: якщо ви ще-раз відмовите то я усіма способами напишу владельцу. Кароче задонив в гру 151,01 гривню щоб відкрити завдання і скіпну завдання які я не зможу виконати в на томість получаю бан аккаунта за обход блокування, і тут на мені пише по цій силці: ГА писав. Можу нада скріни куди я кидав гроші, айді та нік аккаунта та скріни що списали гроші
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скрін що списали гроші з карточки , Нік та айді, що кидав гроші на аккаунт , Скрін за що мене забанили
5. Дата порушення: 27.12.2025
6. Моя карточка, щоб ви змогли скинути компенсацію: 5355280021574924
7. Мій телеграм, щоб ви до мене звернулися: @vovan4ik_HE_beshka
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: якщо ви ще-раз відмовите то я усіма способами напишу владельцу. Кароче задонив в гру 151,01 гривню щоб відкрити завдання і скіпну завдання які я не зможу виконати в на томість получаю бан аккаунта за обход блокування, і тут на мені пише по цій силці: ГА писав. Можу нада скріни куди я кидав гроші, айді та нік аккаунта та скріни що списали гроші
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скрін що списали гроші з карточки , Нік та айді, що кидав гроші на аккаунт , Скрін за що мене забанили
5. Дата порушення: 27.12.2025
6. Моя карточка, щоб ви змогли скинути компенсацію: 5355280021574924
7. Мій телеграм, щоб ви до мене звернулися: @vovan4ik_HE_beshka