В очікуванні Верф потребує змін. Бізнес працює у збиток.

Треворр

02❤️‍?
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
60
Реакції
212
Бали
38
Всім привіт.
Хочу звернути увагу на бізнес «Верф» по іншому Салон Водного Транспорту, адже наразі він перебуває в жахливому стані.

Проблема полягає не в тому, що бізнес приносить менше за інші, а в тому, що він інколи працює навіть у збиток, оскільки прибуток не покриває витрати на закупівлю товару.

До цього повідомлення додаю скріншот реального доходу за останній період. На ньому чудово видно, що прибуток є вкрай низьким, а основне джерело доходу — випадкові поодинокі зняття грошей в банкоматі, які трапляються дуже рідко. (На скріншоті нижче прибуток бізнесу з 02 серверу Західна Україна, один з найактивніших серверів Ukraine GTA але навіть з такою репутацією серверу бізнес Верф просто напросто вмер. Іншого слова підібрати неможливо.) Скріншот⬇️

Причина очевидна: зараз Верф майже повністю залежить від продажу водного транспорту. Проте більшість гравців ним практично не користується, тому попит майже відсутній.
Бізнес не отримував суттєвих змін уже декілька років поки існує цей проект. Так, нещодавно був оновлений інтерфейс, але сама механіка бізнесу залишилася такою ж мертвою як вона й була.
Я не хочу нав'язувати конкретне рішення. У розробників набагато більше можливостей і досвіду, щоб придумати найкращий варіант. Проте дуже хотілося б, щоб ця проблема нарешті була помічена та вирішена.
Прошу переглянути механіку бізнесу Верф та додати інші джерела стабільного доходу, щоб бізнес перестав бути найслабшим і збитковим на проєкті. Також підмічу, навіть якщо до бізнесу буде доданий новий водний транспорт це суттєво нічого не змінить, точніше кажучи це нічого не змінить як це було показано на практиці коли була додана лодка з парусом яку до сих пір на всіх серверах досить мало людей мають.

В будь-якому разі прохання просувати дану тему, а до розробників велике прохання не лишити цю тему без відповіді як десятки тем які були вже написані стосовно даного бізнесу або ж повідомлень під постами в группах які також лишились без чіткої відповіді. Дякую.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі