В очікуванні Верховна Рада України | Електроні заявки на приватних адвокатів [НААУ]

Сильвестр Мосісса

Новий гравець
Реєстрування
13 Тра 2026
Дописи
28
Реакції
3
Бали
6
Шановна кваліфікаційна комісія / НААУ

Звертаюся до вас із повторною заявою щодо розгляду моєї кандидатури на посаду приватного адвоката.

14.06.2026 року мною було подано повний пакет документів та сплачено відповідний внесок, однак станом на сьогодні (30.08.2026) відповіді або будь-якого рішення щодо моєї заяви я так і не отримав. Контактні дані спецзв'язку залишаються незмінними, проте жодних повідомлень від представників комісії не надходило.

З огляду на це, прошу провести перерозгляд моєї заяви. Також повідомляю, що з того часу я офіційно змінив прізвище. Прошу врахувати, що наразі мої актуальні персональні дані — Сильвестр Мосісса (раніше — Сильвестр Термопаста).

Сподіваюся на ваше розуміння та швидке вирішення цього питання для відновлення процесуальної справедливості.

З повагою,

Сильвестр Мосісса (( DS: @loathing3 | TG: @silvterm ))
Заява
1788112510874.png

Останнє редагування:

Сильвестр Мосісса

Новий гравець
Реєстрування
13 Тра 2026
Дописи
28
Реакції
3
Бали
6
🔹 Нікнейм: Сильвестр Термопаста
1️⃣ Скільки років в Області (lvl): 26
2️⃣ Фото паспорта та медичної карти (IMGUR):
3️⃣ Мотиваційний лист (чому хочете стати адвокатом):
Шановна кваліфікаційна комісія / НААУ

Звертаюся до вас із проханням розглянути мою кандидатуру на посаду приватного адвоката. Маючи значний життєвий досвід в Області (26 років), я чітко усвідомлюю важливість верховенства права та захисту законних інтересів кожного громадянина.

Протягом тривалого часу я неодноразово ставав свідком порушень процесуальних прав громадян під час затримань, а також регулярних ігнорувань норм Конституції, зокрема Статті 24 щодо рівності прав і свобод. На жаль, деякі співробітники Міністерства внутрішніх справ забувають, що їхнім головним обов'язком є захист людей, а не лише висунення звинувачень.

Саме це спонукало мене взяти особисту участь у відновленні правопорядку та законності в нашому регіоні. Я маю ґрунтовні знання правової бази та успішний досвід аналогічної діяльності в іншій частині нашої країни. Наразі моєю метою є успішна перекваліфікація, адаптація до місцевих юридичних тонкощів та надання кваліфікованої правової допомоги громадянам, які її потребують.

Гарантую високий рівень професіоналізму, відповідальності та неухильне дотримання адвокатської етики.

З повагою,

Сильвестр Термопаста
4️⃣ Ваш спецзв'язок (Discord / Telegram): ((DS: @loathing3 | TG: @silvterm))
5️⃣ Доказ переказу коштів:
6️⃣ Дата та підпис: 14.06.2026
Переглянути вкладення 415184
Вибачте, мені пів року чекати?

Угорі