Олександра Купер | Лея Черрі
Отаман
- Реєстрування
- 18 Тра 2026
- Дописи
- 27
- Реакції
- 27
- Бали
- 17
1. Ваш ігровий NickName: Олександра Купер
2. На яку посаду претендуєте: Адвокат
3. Чи ознайомлені Ви з правилами державних організацій? Так
4. Чи маєте досвід на аналогічних посадах? Ні але була Майором СБУ та НПУ також заступником ДКВС на 02 сервері
5. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Могер Олександра
6. Ваш Telegram: @sliwwks
7. Ваш Discord: tuzik0600_23837
8. Ваш реальний вік: 15
9. Чому саме Ви повинні зайняти цю посаду?
Я добре розуміюся на тому, як працюють держструктури, вмію слухати інших і знаходити компроміси там, де виникають непорозуміння.готувати ініціативи та наводити лад у правилах.
10. Ваші ідеї щодо покращення роботи ВРУ:
Скандали та «жовта преса»: Створення ігрових журналістських розслідувань, де ЗМІ викривають депутатів у прогулах, лобіюванні власних інтересів чи хабарництві. Це змушує депутатів виправдовуватися, збирати пресконференції або навіть йти у відставку.
День відкритих дверей у парламенті: Екскурсії для новеньких гравців , де депутати розповідають про те, як влаштована держава, показують будівлю ВРУ та дають невеликі призи за активність.
Нагорода «Людина року за версією ВРУ»: Масштабна щорічна або щомісячна церемонія, де парламент відзначає найвидатніших громадян сервера в різних номінаціях: найкращий бізнесмен, найвідданіший поліцейський, найактивніший волонтер тощо.
11. Місто проживання: Житомир
12. Ваше звання у фракції: 3
13. Ваше посвідчення: https://postimg.cc/5HbYPyb6
2. На яку посаду претендуєте: Адвокат
3. Чи ознайомлені Ви з правилами державних організацій? Так
4. Чи маєте досвід на аналогічних посадах? Ні але була Майором СБУ та НПУ також заступником ДКВС на 02 сервері
5. Ваше справжнє ім'я та прізвище: Могер Олександра
6. Ваш Telegram: @sliwwks
7. Ваш Discord: tuzik0600_23837
8. Ваш реальний вік: 15
9. Чому саме Ви повинні зайняти цю посаду?
Я добре розуміюся на тому, як працюють держструктури, вмію слухати інших і знаходити компроміси там, де виникають непорозуміння.готувати ініціативи та наводити лад у правилах.
10. Ваші ідеї щодо покращення роботи ВРУ:
Скандали та «жовта преса»: Створення ігрових журналістських розслідувань, де ЗМІ викривають депутатів у прогулах, лобіюванні власних інтересів чи хабарництві. Це змушує депутатів виправдовуватися, збирати пресконференції або навіть йти у відставку.
День відкритих дверей у парламенті: Екскурсії для новеньких гравців , де депутати розповідають про те, як влаштована держава, показують будівлю ВРУ та дають невеликі призи за активність.
Нагорода «Людина року за версією ВРУ»: Масштабна щорічна або щомісячна церемонія, де парламент відзначає найвидатніших громадян сервера в різних номінаціях: найкращий бізнесмен, найвідданіший поліцейський, найактивніший волонтер тощо.
11. Місто проживання: Житомир
12. Ваше звання у фракції: 3
13. Ваше посвідчення: https://postimg.cc/5HbYPyb6