Правила Верховна Рада України | Рапорт та система на зняття доган

Володимир_Ізмайлов

Кошовий отаман
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
538
Реакції
64
Бали
71
Вітаю шановні! У цій темі Ви можете переглянути систему доган та її зняття.

Догана
- це дисциплінарне стягнення, яке застосовується до співробітника за дії або бездіяльність приведених нижче:
- Порушення статуту ВРУ;
- Порушення законодавства;
- Не дотримання субординації та правил етичної поведінки.

Для зняття догани 1 - 4 звання:
- Поприбирати у Верховній Раді та помити підлогу ((через /me, /do)).
- Охороняти Верховну Раду 15 хвилин, доповідь кожні 5 хвилин.

Для зняття догани 5-10 звання:

- Виконати завдання від Керівництва ВРУ.

Форма подачі рапорта для зняття догани:

Президенту України

Володимиру Ізмайлову
від ____________________________________
(посада, ПІБ)

РАПОРТ

Прошу Вас розглянути питання щодо зняття з мене дисциплінарного стягнення (догани).

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обсязі (посилання на виконану рооту). Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.

З огляду на викладене, прошу зняти з мене дисциплінарне стягнення як таке, що втратило актуальність, та врахувати мою добросовісну службу й відповідальне ставлення до виконання покладених обов’язків.

Дата: «_» __________ 26 року

Олександр Усикович.

Прокурор | Подільський край
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
48
Реакції
22
Бали
13
Президенту України
Володимиру Ізмайлову
від Cекретаря ВРУ Олександра Усиковича

РАПОРТ

Прошу Вас розглянути питання щодо зняття з мене дисциплінарного стягнення (догани).

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обсязі виконаної роботи. Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.

З огляду на викладене, прошу зняти з мене дисциплінарне стягнення як таке, що втратило актуальність, та врахувати мою добросовісну службу й відповідальне ставлення до виконання покладених обов’язків.

Дата: «07» липня 26 року

Володимир_Ізмайлов

Кошовий отаман
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
538
Реакції
64
Бали
71
Президенту України
Володимиру Ізмайлову
від Cекретаря ВРУ Олександра Усиковича

РАПОРТ

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обсязі виконаної роботи. Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.

Схвалено

Костя румянець

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
95
Реакції
54
Бали
23
Президенту України
Володимиру Ізмайлову
від водітельОЛЕГолександрович

РАПОРТ

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обся. Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.https://fex.net/uk/s/fyo1be8

Дата: «011 2026

Костя румянець

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
95
Реакції
54
Бали
23
Президенту України
Володимиру Ізмайлову

РАПОРТ

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обсязіhttps://fex.net/uk/s/p4rsdmd
Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.

Дата: «011» липня 2026 року

Останнє редагування:

Володимир_Ізмайлов

Кошовий отаман
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
538
Реакції
64
Бали
71
Президенту України
Володимиру Ізмайлову

РАПОРТ

Повідомляю, що за період після накладення догани мною були зроблені належні висновки, допущені недоліки усунуті, службові обов’язки виконуються сумлінно та в повному обсязіhttps://fex.net/uk/s/p4rsdmd
Порушень службової дисципліни надалі не допускав(ла), що підтверджується результатами моєї подальшої роботи.

Схвалено

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі